Lön civilingenjör, väg och vattenbyggnad 2024

- Lönestatistik för en civilingenjör, väg och vattenbyggnadVad tjänar en civilingenjör, väg och vattenbyggnad i månaden? Medellönen för 2024 är:

48 400 kronor


Se även lönestatistik för:

I det här yrket finns det även statistik där man kan se skillnaderna mellan könen. Kvinnor tjänar i snitt 44900 kronor i yrket medan männen har en lön på 49600 kronor.

Se löner för alla 8123 yrken »


För det här yrket har vi även lönestatistik baserat på vilken sektor man är anställd i. Det är statsanställda som har den högsta lönen med i snitt 51100 kronor.

Nedan hittar du mer detaljerad statisitk kring skillnader mellan könen, sektorer men även hur många som jobbar inom yrket. Du hittar även medellönen för liknande yrken och var i Sverige man tjänar bäst som civilingenjör, väg och vattenbyggnad.


Yrkeskollens topplistor

Rik kvinna i bil
Vilka tjänar mest?
Jobben med högst lön
Graf med en person
Vad jobbar flest med?
Sveriges vanligaste jobb
Person med ont om pengar
Vilka tjänar minst?
Lägsta medellönerna


Vad tjänar en civilingenjör, väg och vattenbyggnad i medellön?

På Yrkeskollen.se räknar vi med snittlönen eller medellönen som i det här fallet är som är 48400 kronor i månaden. Det betyder att alla personers löner summeras ihop och divideras sedan med antalet personer. Resultatet blir då medellönen för dessa personer i yrket.

Det går även att beräkna en medianlön och då tar man den lön som ligger mest i mitten om man radar upp alla löner från lägst till högst i en lista. Många yrken innebär deltidsarbete som kan störa statistiken. I de fallen är lönen justerad upp till heltid för att göra det enklare att jämföra.

För att få en jämförbar lön är samtliga inkomster justerade enligt följande:

 • Bonusar ingår inte i lönen

 • Andra rörliga ersättningar tas inte med

 • Månadslönen justeras upp till heltid


Timlön för en civilingenjör, väg och vattenbyggnad

Är du timanställd har du en timlön istället för en månadslön. I det här yrket är timlönen i snitt 290 kronor.

Dagslön för en civilingenjör, väg och vattenbyggnad

Det är ovanligt att man är anställd med dagslön. I det här yrket skulle en dagslön vara 2305 kronor.Så stor är nettolönen efter skatt

Hur mycket får en civilingenjör, väg och vattenbyggnad kvar i lön efter skatt? En civilingenjör, väg och vattenbyggnad får ut 33 036 kronor i lön efter skatten är betald.

I nedanstående kalkyl kan du i detalj se var pengarna försvinner innan dom når ditt lönekonto. Kalkylen tar hänsyn till följande skatter och avdrag:

 • Grundavdrag
 • Kommunalskatt
 • Regionskatt
 • Statlig skatt
 • Jobbskatteavdrag
 • Begravningsavgift

Kalkylen tar inte hänsyn till jobbskatteavdraget så räkna med att lönen efter skatt är något högre än nedanstående belopp.

Lönen från arbetsgivaren 48 400 kronor
Grundavdrag 1 283 kronor
Kommunalskatt 8 358 kronor
Regionalskatt (landstingsskatt) 5 692 kronor
Statlig skatt 0 kronor
Begravningsskatt 31 kronor
Lönen efter skatt 33 036 kronor


Sök lediga jobb som civilingenjör, väg och vattenbyggnad

På Yrkeskollen har vi alla platsannonser från Arbetsförmedlingens Platsbank. Just nu finns det över 30 jobbannonser för lediga tjänster som civilingenjör, väg och vattenbyggnad eller liknande yrken. Bland annat ett jobb i Stockholm på Academic Work Sweden AB. Här nedan kan du söka några av dom lediga jobben direkt.

Kiruna
Uppdragsledare, layout/rör (Plant Design), Sverige

Ledigt jobb som civilingenjör, anläggning på AFRY AB i Kiruna

Läs om jobbet
Gällivare
Uppdragsledare, layout/rör (Plant Design), Sverige

Ledigt jobb som civilingenjör, anläggning på AFRY AB i Gällivare

Läs om jobbet
Luleå
Uppdragsledare, layout/rör (Plant Design), Sverige

Ledigt jobb som civilingenjör, anläggning på AFRY AB i Luleå

Läs om jobbet

Vad gör en civilingenjör, väg och vattenbyggnad?

Vi har inga detaljer kring vad en civilingenjör, väg och vattenbyggnad jobbar med och har för arbetsuppgifter. Men yrket tillhör en bredare yrkeskategori där vi har en beskrivning om vilka uppgifter och funktion som ingår i jobbet.

Beskrivning av arbetsuppgifter och funktion för yrkeskategorin

“Utvecklar konstruktionsmetoder, produkter, tjänster och material inom byggnadsteknik samt väg- och vattenbyggnadsteknik. Leder och planerar projekterings- och konstruktionsarbete samt genomförande av bygg- och anläggningsprojekt. Ansvarar för besiktning och kontroller av byggande, material m.m. Utarbetar riktlinjer och metoder för kvalitetssäkring.”

Se alla yrken i Sverige

Hur ser lönestatistiken ut för en civilingenjör, väg och vattenbyggnad i olika sektorer?

Löneskillnaderna mellan privat och offentlig sektor kan ibland vara stora. Här visas hur lönen för civilingenjör, väg och vattenbyggnad skiljer sig mellan olika sektorer. Saknas lön och lönestatistik för en sektor beror det troligtvis på att yrket saknas i den sektorn eller att statistikunderlaget är för lågt.

 • Statsanställd: 51100 kronor

 • Kommunalanställd:

 • Regionanställd

 • Privatanställd arbetare

 • Privatanställd tjänsteman: 48300 kronorÄr det lätt att få jobb som civilingenjör, väg och vattenbyggnad?

Hur ser möjligheten och prognosen ut för att jobba i yrket i framtiden? Här är arbetsförmedlingens bedömning hur lätt det är att få jobb som civilingenjör, väg och vattenbyggnad.

Ungefär 14500 jobbar som civilingenjörer inom bygg och anläggning i landet, av dessa är cirka 27 procent kvinnor och 73 procent är män.

Enligt Arbetsförmedlingens prognos kommer det vara en liten konkurrens om anställningarna för civilingenjörer inom bygg och anläggning det kommande året. Om du har erfarenhet och/eller rätt ubildning kommer du ha stora möjligheter till jobb, men arbetsmarknaden kan variera med tanke på vilken yrkesroll du har.

På fem års sikt bedömer Arbetsförmedlingen att möjligheterna till arbete för civilingenjörer inom bygg och anläggning kommer vara mycket stora. Yrket kräver att du har en specifik utbildning.Löneskillnader mellan män och kvinnor

Hur stor är skillnaden i lön mellan kvinnor och män för personer som jobbar som civilingenjör, väg och vattenbyggnad? Här nedanför visar vi en tabell över fördelningen ser ut mellan könen och hur utvecklingen har sett ut de senaste åren. I de fall som statistiken saknas är underlaget för litet för det könet för att man ska kunna beräkna en medellön.

Enligt aktuell statistik tjänar kvinnor i snitt 44900 kronor som civilingenjör, väg och vattenbyggnad medan männens lön är 49600 kronor.

Nedan visas ovanstående tabell i en graf för att tydligare visa könens löneutveckling som civilingenjör, väg och vattenbyggnad.

Lönestatistik för civilingenjör, väg och vattenbyggnad i olika regioner i Sverige

För vissa yrken går det även att se statistik för olika regioner i Sverige. Du kan alltså se om det är skillnader i lön beroende på i vilken del av Sverige du jobbar. Det gäller framför allt vanliga yrken där det finns stort statistikunderlag. I ovanligare yrken saknas det statistik för alla eller delar av regionerna.

Region Medellön
Sverige47 700 kronor
Stockholm49 900 kronor
Östra Mellansverige46 400 kronor
Småland med öarna44 000 kronor
Sydsverige46 900 kronor
Västsverige46 800 kronor
Norra Mellansverige43 200 kronor
Mellersta Norrland44 400 kronor
Övre Norrland45 200 kronor


Hur många jobbar som civilingenjör, väg och vattenbyggnad i Sverige?

Det är totalt 16100 personer som idag är anställda som civilingenjör, väg och vattenbyggnad enligt den senaste statistiken. I siffran ingår alla i yrket samt anställda i yrken inom samma yrkeskategori. Statistiken visar både anställda inom offentlig och privat sektor.

Region Antal anställda
Hela Sverige16 100
Stockholm och Stockholms län¤¤¤
Uppsala, Södermanlands, Östergötlands, Örebro och Västmanlands län1 800
Jönköpings, Kronobergs, Kalmar och Gotlands län¤¤¤
Blekinge och Skåne län2 000
Hallands och Västra Götalands län2 400
Värmlands, Dalarnas och Gävleborgs län650
Västernorrlands och Jämtlands340
Västerbottens och Norrbottens län730

Vanliga frågor och svar

Hur mycket tjänar en civilingenjör, väg och vattenbyggnad i lön i månaden?

Medellönen för en civilingenjör, väg och vattenbyggnad är 48400 kronor.

Hur många jobbar som civilingenjör, väg och vattenbyggnad i Sverige?

Det finns 16100 personer anställda i Sverige.

Hur stor är löneskillnaden mellan kvinnor och män för en civilingenjör, väg och vattenbyggnad?

Det är skillnader mellan kvinnor och mäns genomsnittliga månadslön i yrket. Kvinnor har en medellön på 44900 kronor i yrket. Männens genomsnittliga månadslön är 49600 kronor.

Hur mycket betalar en civilingenjör, väg och vattenbyggnad i skatt?

En civilingenjör, väg och vattenbyggnad betalar i snitt 14081 i skatt. Då är kommunalskatt, regionskatt, statlig skatt och begravningsavgiften inräknad.

Alla vanliga frågor och svar

Lön för liknande yrken

Passar inte yrkestiteln civilingenjör, väg och vattenbyggnad in på yrket som du söker efter? Vi har över 8000 yrkeskategorier i vårt register och kanske någon annan passar bättre.

Ofta är det samma lönestatistik som ligger till grund för flera olika yrkestitlar men ibland kan statistiken även skilja sig mellan liknande yrken. Här nedan visar vi några relaterade yrken.


Jobben där du får minst betalt

Parkarbetare som plockar skräp

Jobben där du tjänar mest

Kvinna med sedel i handen

Lönestatistik inför jobbintervjun eller lönesamtalet

Söker du jobb som civilingenjör, väg och vattenbyggnad eller ska du ha ett lönesamtal med chefen? Då kan det vara bra att ha uppdaterat dig med den senaste lönestatistiken för yrket. Använd gärna vår statistiksida och ta med dig på arbetsintervjun eller löneförhandlingen.

På Yrkeskollen.se använder vi den officiella lönestatistiken från SCB i all statistik. Lönebeloppet som visas är bruttolönen som beräknas på följande sätt:
 • Lön före skatt
 • Utan eventuell pension
 • Bonus och tillfälliga ersättningar ingår inte
 • Incitament och vinstdelningssystem ingår inte
 • Deltidsanställningar är uppräknade till heltidslöner
Källa

All statistik kommer från SCBs publika statistikdatabas. Statistiken uppdateras årligen och baseras till stor del på intervjuer med cirka 700 000 personer i Sverige.


Vem tjänar mest i Sverige?

Vem tjänar minst i Sverige?

Vilka yrken är vanligast?

Yrken relaterade till civilingenjör, väg och vattenbyggnad

Här hittar du lönestatistik för liknande yrken.

Lön för en Akustiker Lön för en Akustisk designer Lön för en Anläggningsingenjör (bygg), civilingenjör Lön för en Anläggningsplanerare Lön för en Applikationsingenjör (elektronik), civilingenjör Lön för en Applikationsingenjör (telekommunikation), civilingenjör Lön för en Bergsingenjör Lön för en Beräkningsingenjör (bygg), civilingenjör Lön för en Beräkningsingenjör (elektronik), civilingenjör Lön för en Beräkningsingenjör (elkraft), civilingenjör Lön för en Beräkningsingenjör (maskin), civilingenjör Lön för en Beräkningsingenjör (telekommunikation), civilingenjör Lön för en Bilkonstruktör Lön för en Byggnadsingenjör, civilingenjör Lön för en Byggnadskonsult, civilingenjör Lön för en Civilingenjör, anläggning Lön för en Civilingenjör, bygg Lön för en Civilingenjör, bygg o anläggning Lön för en Civilingenjör, byggnadskonstruktion Lön för en Civilingenjör, datateknik, hårdvara Lön för en Civilingenjör, elektronik Lön för en Civilingenjör, elektroteknik Lön för en Civilingenjör, elkraft Lön för en Civilingenjör, energi Lön för en Civilingenjör, fordonsteknik Lön för en Civilingenjör, forskning inom bygg/anläggning Lön för en Civilingenjör, gruvteknik Lön för en Civilingenjör, informationsteknologi, hårdvara Lön för en Civilingenjör, kemi Lön för en Civilingenjör, kemiteknik Lön för en Civilingenjör, livsmedelsteknik Lön för en Civilingenjör, logistik Lön för en Civilingenjör, maskinteknik Lön för en Civilingenjör, metallurgi Lön för en Civilingenjör, rymdteknik Lön för en Civilingenjör, telekommunikation Lön för en Civilingenjör, textil, trä m.m. Lön för en Civilingenjör, VVS Lön för en Civilingenjör, väg och vattenbyggnad Lön för en Dataingenjör, (elektronik), civilingenjör Lön för en Dataingenjör, (telekommunikation), civilingenjör Lön för en Driftingenjör (elektronik), civilingenjör Lön för en Driftingenjör (kemiteknik), civilingenjör Lön för en Driftingenjör (maskin), civilingenjör Lön för en Driftingenjör (telekommunikation), civilingenjör Lön för en Elektronikingenjör, civilingenjör Lön för en Elektronikkonstruktör, civilingenjör Lön för en Elkraftingenjör, civilingenjör Lön för en Energiingenjör, civilingenjör Lön för en Energistrateg Lön för en Experimentingenjör, elektronik Lön för en Experimentingenjör, kemiteknik Lön för en Experimentingenjör, telekommunikation Lön för en Fartygskonstruktör Lön för en Flygingenjör, flygvapnet Lön för en Flygingenjör, industri Lön för en Flygplanskonstruktör Lön för en Forskare, mikroelektronik Lön för en Forskare, trafiksäkerhet Lön för en Forskningsingenjör, bygg Lön för en Forskningsingenjör, elektronik Lön för en Forskningsingenjör, elkraft Lön för en Forskningsingenjör, fysik Lön för en Forskningsingenjör, kemi Lön för en Forskningsingenjör, maskin Lön för en Forskningsingenjör, metallurgi Lön för en Forskningsingenjör, telekommunikation Lön för en Geotekniker Lön för en Gjuteriingenjör, civilingenjör Lön för en Granskningsingenjör, bygg Lön för en Granskningsingenjör, elektronik Lön för en Granskningsingenjör, telekommunikation Lön för en Gruvingenjör, civilingenjör Lön för en Hårdvarukonstruktör Lön för en Ingenjörsgeolog Lön för en Kemiingenjör, civilingenjör Lön för en Konstruktör (telekommunikation), civilingenjör Lön för en Konstruktör (elektronik), civilingenjör Lön för en Konstruktör, kemiteknik Lön för en Konstruktör, maskin, civilingenjör Lön för en Konsult, byggnads-, civilingenjör Lön för en Konsult, patent Lön för en Kvalitetskoordinator, bygg och anläggning Lön för en Kvalitetskoordinator, elektronik Lön för en Kvalitetskoordinator, elkraft Lön för en Kvalitetskoordinator, gruvteknik Lön för en Kvalitetskoordinator, kemiteknisk produktion Lön för en Kvalitetskoordinator, maskin- och fordonstillverkning Lön för en Kvalitetskoordinator, produktion av textil, trä m.m. Lön för en Kvalitetskoordinator, telekommunikation Lön för en Kvalitetskoordinator, väg och vatten Lön för en Kvalitetssamordnare, bygg och anläggning Lön för en Kvalitetssamordnare, elektronik Lön för en Kvalitetssamordnare, elkraft Lön för en Kvalitetssamordnare, gruvteknik Lön för en Kvalitetssamordnare, kemiteknisk produktion Lön för en Kvalitetssamordnare, maskin- och fordonstillverkning Lön för en Kvalitetssamordnare, produktion av textil, trä m.m. Lön för en Kvalitetssamordnare, telekommunikation Lön för en Kvalitetssamordnare, väg och vatten Lön för en Logistiker Lön för en Logistikingenjör Lön för en Logistikkonsult Lön för en Logistikutvecklare Lön för en Mariningenjör Lön för en Maskiningenjör, civilingenjör Lön för en Maskinkonstruktör, civilingenjör Lön för en Materialingenjör, metallurgi Lön för en Materialplanerare, civilingenjör Lön för en Materialstyrare Lön för en Materialstyrningsingenjör, maskin Lön för en Mekatronikingenjör Lön för en Metallograf Lön för en Metallurg Lön för en Monteringsingenjör, elektronik Lön för en Monteringsingenjör, telekommunikation Lön för en Patentingenjör Lön för en Patentkonsult Lön för en Patentombud Lön för en Planeringsingenjör (elektronik), civilingenjör Lön för en Planeringsingenjör (telekommunikation), civilingenjör Lön för en Planeringsingenjör, gruva/metallurgi Lön för en Processingenjör (bygg), civilingenjör Lön för en Processingenjör (elektronik), civilingenjör Lön för en Processingenjör (elkraft), civilingenjör Lön för en Processingenjör (gruva/metallurgi), civilingenjör Lön för en Processingenjör (kemiteknik), civilingenjör Lön för en Processingenjör (maskin), civilingenjör Lön för en Processingenjör (telekommunikation), civilingenjör Lön för en Processutvecklare, kemiteknik Lön för en Produktionsingenjör (elektronik), civilingenjör Lön för en Produktionsingenjör (gruva/metallurgi), civilingenjör Lön för en Produktionsingenjör (kemiteknik), civilingenjör Lön för en Produktionsingenjör (telekommunikation), civilingenjör Lön för en Produktionsutvecklare, elektronik Lön för en Produktionsutvecklare, telekommunikation Lön för en Produktutvecklare, bygg Lön för en Produktutvecklare, elektronik Lön för en Produktutvecklare, elkraft Lön för en Produktutvecklare, livsmedel Lön för en Produktutvecklare, maskin Lön för en Produktutvecklare, papper, textil, trä m.m. Lön för en Produktutvecklare, telekommunikation Lön för en Projekteringsingenjör, elkraft Lön för en Projektledare, maskinkonstruktör Lön för en Projektledare, utveckling nya fordon och motorer Lön för en Prospekteringsingenjör, civilingenjör Lön för en Radioingenjör Lön för en Rymdingenjör Lön för en Standardiseringsingenjör, elkraft Lön för en Standardiseringsingenjör, övrig Lön för en Supply chain manager Lön för en Svetsingenjör Lön för en Systemingenjör, styr/reglerteknik Lön för en Systemintegratör Lön för en Textilteknolog Lön för en Underhållsingenjör, elkraft Lön för en Utvecklingschef, elkraft Lön för en Utvecklingsingenjör, bygg Lön för en Utvecklingsingenjör, elektronik Lön för en Utvecklingsingenjör, elkraft Lön för en Utvecklingsingenjör, gruva/metallurgi Lön för en Utvecklingsingenjör, kemi Lön för en Utvecklingsingenjör, kemiteknik Lön för en Utvecklingsingenjör, maskin Lön för en Utvecklingsingenjör, telekommunikation Lön för en Utvecklingsingenjör, textil, trä m.m. Lön för en Valsverksingenjör, civilingenjör Lön för en Varumärkeshandläggare Lön för en Varumärkeskonsult Lön för en Vägprojektör
Stockholm
Teknikansvarig inom kontaktledning till Crabat!
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, järnväg på Academic Work Sweden AB i Stockholm
Kiruna
Uppdragsledare, layout/rör (Plant Design), Sverige
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, anläggning på AFRY AB i Kiruna
Gällivare
Uppdragsledare, layout/rör (Plant Design), Sverige
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, anläggning på AFRY AB i Gällivare
Luleå
Uppdragsledare, layout/rör (Plant Design), Sverige
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, anläggning på AFRY AB i Luleå
Piteå
Uppdragsledare, layout/rör (Plant Design), Sverige
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, anläggning på AFRY AB i Piteå
Göteborg
KVALITETSLEDARE – VERIFIERING & VALIDERING
Ledigt jobb som civilingenjör, anläggning på Aleido Sweden AB i Göteborg
Göteborg
Lead Health & Safety Supervisor
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, bygg på NOVO Energy Production AB i Göteborg
Stockholm
VA-/Dagvatten-ingenjör
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, väg- och vattenbyggnad på Jobway AB i Stockholm
Örebro
Leveranschef Ombyggnad Norr
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, bygg på Riksbyggen ekonomisk förening i Örebro
Karlstad
Leveranschef Ombyggnad Norra
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, bygg på Riksbyggen ekonomisk förening i Karlstad
Östersund
Leveranschef Ombyggnad
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, bygg på Riksbyggen ekonomisk förening i Östersund
Gävle
Leveranschef Ombyggnad
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, bygg på Riksbyggen ekonomisk förening i Gävle
Borlänge
Leveranschef Ombyggnad Norra
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, bygg på Riksbyggen ekonomisk förening i Borlänge
Gotland
Leveranschef Ombyggnad Södra
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, bygg på Riksbyggen ekonomisk förening i Gotland
Karlskrona
Leveranschef Ombyggnad Södra
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, bygg på Riksbyggen ekonomisk förening i Karlskrona
Kalmar
Leveranschef Ombyggnad Södra
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, bygg på Riksbyggen ekonomisk förening i Kalmar
Stockholm
Projektör inom fiber - Stockholm
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som projekteringsingenjör, bygg och anläggning på Btp Sweden AB i Stockholm
Stockholm
Junior Projektör till företag inom byggteknik!
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som projekteringsingenjör, bygg och anläggning på Friday Väst AB i Stockholm
Malung-Sälen
Anläggningsingenjör
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som projekteringsingenjör, bygg och anläggning på Malung-Sälens kommun i Malung-Sälen
Stockholm
Projektledare / handläggande konstruktör Stockholm
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, byggnadskonstruktion på Thomas Betong AB i Stockholm
Linköping
Fjärrvärmeingenjör
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som projekteringsingenjör, bygg och anläggning på Tekniska Verken i Linköping AB (Publ) i Linköping
Luleå
Specialist byggarbetsmiljö till Stora Projekt, Norrbotniabanan
Ledigt jobb som projekteringsingenjör, bygg och anläggning på Trafikverket i Luleå
Skövde
Construction Superintendent
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som projekteringsingenjör, bygg och anläggning på Global Taxation Services Nordic Sweden AB i Skövde
Lund
Project Engineer - Recent Graduate
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som projekteringsingenjör, bygg och anläggning på Emploid AB i Lund
Lund
Nyexad Projektingenjör
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som projekteringsingenjör, bygg och anläggning på Emploid AB i Lund
Skellefteå
Projektledare sökes till välkänt bolag i Skellefteå!
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som projekteringsingenjör, bygg och anläggning på Academic Work Sweden AB i Skellefteå
Göteborg
Vägprojektör
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, väg- och vattenbyggnad på Norconsult Sverige AB i Göteborg
Stockholm
Driven projektingenjör till Bravida
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som projekteringsingenjör, bygg och anläggning på Framtiden i Sverige AB i Stockholm
Mariestad
Junior projektledare till ASB i Mariestad!
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som projekteringsingenjör, bygg och anläggning på Academic Work Sweden AB i Mariestad
Stockholm
Ramudden söker TA-konsulter
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, trafik på Ramudden AB i Stockholm