Lön konstruktör (telekommunikation), civilingenjör 2024

- Lönestatistik för en konstruktör (telekommunikation), civilingenjörVad tjänar en konstruktör (telekommunikation), civilingenjör i månaden? Medellönen för 2024 är:

50 600 kronor


Se även lönestatistik för:

I det här yrket finns det även statistik där man kan se skillnaderna mellan könen. Kvinnor tjänar i snitt 49200 kronor i yrket medan männen har en lön på 50900 kronor.

Se löner för alla 8123 yrken »


För det här yrket har vi även lönestatistik baserat på vilken sektor man är anställd i. Det är privatanställda tjänstemän som har den högsta lönen med i snitt 50600 kronor.

Nedan hittar du mer detaljerad statisitk kring skillnader mellan könen, sektorer men även hur många som jobbar inom yrket. Du hittar även medellönen för liknande yrken och var i Sverige man tjänar bäst som konstruktör (telekommunikation), civilingenjör.


Yrkeskollens topplistor

Rik kvinna i bil
Vilka tjänar mest?
Jobben med högst lön
Graf med en person
Vad jobbar flest med?
Sveriges vanligaste jobb
Person med ont om pengar
Vilka tjänar minst?
Lägsta medellönerna


Vad tjänar en konstruktör (telekommunikation), civilingenjör i medellön?

På Yrkeskollen.se räknar vi med snittlönen eller medellönen som i det här fallet är som är 50600 kronor i månaden. Det betyder att alla personers löner summeras ihop och divideras sedan med antalet personer. Resultatet blir då medellönen för dessa personer i yrket.

Det går även att beräkna en medianlön och då tar man den lön som ligger mest i mitten om man radar upp alla löner från lägst till högst i en lista. Många yrken innebär deltidsarbete som kan störa statistiken. I de fallen är lönen justerad upp till heltid för att göra det enklare att jämföra.

För att få en jämförbar lön är samtliga inkomster justerade enligt följande:

 • Bonusar ingår inte i lönen

 • Andra rörliga ersättningar tas inte med

 • Månadslönen justeras upp till heltid


Timlön för en konstruktör (telekommunikation), civilingenjör

Är du timanställd har du en timlön istället för en månadslön. I det här yrket är timlönen i snitt 303 kronor.

Dagslön för en konstruktör (telekommunikation), civilingenjör

Det är ovanligt att man är anställd med dagslön. I det här yrket skulle en dagslön vara 2410 kronor.Så stor är nettolönen efter skatt

Hur mycket får en konstruktör (telekommunikation), civilingenjör kvar i lön efter skatt? En konstruktör (telekommunikation), civilingenjör får ut 34 578 kronor i lön efter skatten är betald.

I nedanstående kalkyl kan du i detalj se var pengarna försvinner innan dom når ditt lönekonto. Kalkylen tar hänsyn till följande skatter och avdrag:

 • Grundavdrag
 • Kommunalskatt
 • Regionskatt
 • Statlig skatt
 • Jobbskatteavdrag
 • Begravningsavgift

Kalkylen tar inte hänsyn till jobbskatteavdraget så räkna med att lönen efter skatt är något högre än nedanstående belopp.

Lönen från arbetsgivaren 50 600 kronor
Grundavdrag 1 283 kronor
Kommunalskatt 8 749 kronor
Regionalskatt (landstingsskatt) 5 957 kronor
Statlig skatt 0 kronor
Begravningsskatt 32 kronor
Lönen efter skatt 34 578 kronor


Sök lediga jobb som konstruktör (telekommunikation), civilingenjör

På Yrkeskollen har vi alla platsannonser från Arbetsförmedlingens Platsbank. Just nu finns det över 30 jobbannonser för lediga tjänster som konstruktör (telekommunikation), civilingenjör eller liknande yrken. Bland annat ett jobb i Malmö på Intenso Teknikrekrytering AB. Här nedan kan du söka några av dom lediga jobben direkt.

Göteborg
Certification Engineer-Cyber Security

Ledigt jobb som civilingenjör, produktion, elektronik på Integro Consulting AB i Göteborg

Läs om jobbet
Göteborg
Test Fleet Engineer

Ledigt jobb som civilingenjör, produktion, elektronik på Integro Consulting AB i Göteborg

Läs om jobbet
Sundbyberg
Verksamhetsarkitekt

Ledigt jobb som civilingenjör, anläggning, elkraft på Svenska Kraftnät i Sundbyberg

Läs om jobbet

Vad gör en konstruktör (telekommunikation), civilingenjör?

Vi har inga detaljer kring vad en konstruktör (telekommunikation), civilingenjör jobbar med och har för arbetsuppgifter. Men yrket tillhör en bredare yrkeskategori där vi har en beskrivning om vilka uppgifter och funktion som ingår i jobbet.

Beskrivning av arbetsuppgifter och funktion för yrkeskategorin

“Utvecklar teorier, modeller och metoder inom elektroteknik. Leder projekterings- och konstruktionsarbete som avser elektrotekniska produkter och anläggningar. Svarar för produktion och teknisk utveckling samt för provning och kontroller av elektrotekniska produkter och anläggningar. Undersöker och ger råd om elektrotekniska material, produkter eller processers tekniska aspekter.”

Se alla yrken i Sverige

Hur ser lönestatistiken ut för en konstruktör (telekommunikation), civilingenjör i olika sektorer?

Löneskillnaderna mellan privat och offentlig sektor kan ibland vara stora. Här visas hur lönen för konstruktör (telekommunikation), civilingenjör skiljer sig mellan olika sektorer. Saknas lön och lönestatistik för en sektor beror det troligtvis på att yrket saknas i den sektorn eller att statistikunderlaget är för lågt.

 • Statsanställd: 50500 kronor

 • Kommunalanställd:

 • Regionanställd

 • Privatanställd arbetare

 • Privatanställd tjänsteman: 50600 kronorÄr det lätt att få jobb som konstruktör (telekommunikation), civilingenjör?

Hur ser möjligheten och prognosen ut för att jobba i yrket i framtiden? Här är arbetsförmedlingens bedömning hur lätt det är att få jobb som konstruktör (telekommunikation), civilingenjör.

Ungefär 31700 jobbar som civilingenjörer inom elektroteknik i landet, av dessa är cirka 16 procent kvinnor och 84 procent är män.

Enligt Arbetsförmedlingens prognos kommer det vara en liten konkurrens om anställningarna för civilingenjörer inom elektroteknik det kommande året. Om du har erfarenhet och/eller rätt ubildning kommer du ha stora möjligheter till jobb, men arbetsmarknaden kan variera med tanke på vilken yrkesroll du har.

Ser man längre fram i tiden så är myndighetens bedömning att jobbmöjligheterna för civilingenjörer inom elektroteknik kommer vara stora. Yrket kräver att du har en specifik utbildning.Löneskillnader mellan män och kvinnor

Hur stor är skillnaden i lön mellan kvinnor och män för personer som jobbar som konstruktör (telekommunikation), civilingenjör? Här nedanför visar vi en tabell över fördelningen ser ut mellan könen och hur utvecklingen har sett ut de senaste åren. I de fall som statistiken saknas är underlaget för litet för det könet för att man ska kunna beräkna en medellön.

Enligt aktuell statistik tjänar kvinnor i snitt 49200 kronor som konstruktör (telekommunikation), civilingenjör medan männens lön är 50900 kronor.

Nedan visas ovanstående tabell i en graf för att tydligare visa könens löneutveckling som konstruktör (telekommunikation), civilingenjör.

Lönestatistik för konstruktör (telekommunikation), civilingenjör i olika regioner i Sverige

För vissa yrken går det även att se statistik för olika regioner i Sverige. Du kan alltså se om det är skillnader i lön beroende på i vilken del av Sverige du jobbar. Det gäller framför allt vanliga yrken där det finns stort statistikunderlag. I ovanligare yrken saknas det statistik för alla eller delar av regionerna.

Region Medellön
Sverige48 500 kronor
Stockholm55 300 kronor
Östra Mellansverige45 100 kronor
Småland med öarna42 900 kronor
Sydsverige46 500 kronor
Västsverige45 900 kronor
Norra Mellansverige44 600 kronor
Mellersta Norrland45 400 kronor
Övre Norrland43 800 kronor


Hur många jobbar som konstruktör (telekommunikation), civilingenjör i Sverige?

Det är totalt 31800 personer som idag är anställda som konstruktör (telekommunikation), civilingenjör enligt den senaste statistiken. I siffran ingår alla i yrket samt anställda i yrken inom samma yrkeskategori. Statistiken visar både anställda inom offentlig och privat sektor.

Region Antal anställda
Hela Sverige31 800
Stockholm och Stockholms län9 800
Uppsala, Södermanlands, Östergötlands, Örebro och Västmanlands län5 100
Jönköpings, Kronobergs, Kalmar och Gotlands län950
Blekinge och Skåne län3 800
Hallands och Västra Götalands län9 500
Värmlands, Dalarnas och Gävleborgs län1 500
Västernorrlands och Jämtlands540
Västerbottens och Norrbottens län¤¤¤

Vanliga frågor och svar

Hur mycket tjänar en konstruktör (telekommunikation), civilingenjör i lön i månaden?

Medellönen för en konstruktör (telekommunikation), civilingenjör är 50600 kronor.

Hur många jobbar som konstruktör (telekommunikation), civilingenjör i Sverige?

Det finns 31800 personer anställda i Sverige.

Hur stor är löneskillnaden mellan kvinnor och män för en konstruktör (telekommunikation), civilingenjör?

Det är skillnader mellan kvinnor och mäns genomsnittliga månadslön i yrket. Kvinnor har en medellön på 49200 kronor i yrket. Männens genomsnittliga månadslön är 50900 kronor.

Hur mycket betalar en konstruktör (telekommunikation), civilingenjör i skatt?

En konstruktör (telekommunikation), civilingenjör betalar i snitt 14738 i skatt. Då är kommunalskatt, regionskatt, statlig skatt och begravningsavgiften inräknad.

Alla vanliga frågor och svar

Lön för liknande yrken

Passar inte yrkestiteln konstruktör (telekommunikation), civilingenjör in på yrket som du söker efter? Vi har över 8000 yrkeskategorier i vårt register och kanske någon annan passar bättre.

Ofta är det samma lönestatistik som ligger till grund för flera olika yrkestitlar men ibland kan statistiken även skilja sig mellan liknande yrken. Här nedan visar vi några relaterade yrken.


Jobben där du får minst betalt

Parkarbetare som plockar skräp

Jobben där du tjänar mest

Kvinna med sedel i handen

Lönestatistik inför jobbintervjun eller lönesamtalet

Söker du jobb som konstruktör (telekommunikation), civilingenjör eller ska du ha ett lönesamtal med chefen? Då kan det vara bra att ha uppdaterat dig med den senaste lönestatistiken för yrket. Använd gärna vår statistiksida och ta med dig på arbetsintervjun eller löneförhandlingen.

På Yrkeskollen.se använder vi den officiella lönestatistiken från SCB i all statistik. Lönebeloppet som visas är bruttolönen som beräknas på följande sätt:
 • Lön före skatt
 • Utan eventuell pension
 • Bonus och tillfälliga ersättningar ingår inte
 • Incitament och vinstdelningssystem ingår inte
 • Deltidsanställningar är uppräknade till heltidslöner
Källa

All statistik kommer från SCBs publika statistikdatabas. Statistiken uppdateras årligen och baseras till stor del på intervjuer med cirka 700 000 personer i Sverige.


Vem tjänar mest i Sverige?

Vem tjänar minst i Sverige?

Vilka yrken är vanligast?

Yrken relaterade till konstruktör (telekommunikation), civilingenjör

Här hittar du lönestatistik för liknande yrken.

Lön för en Akustiker Lön för en Akustisk designer Lön för en Anläggningsingenjör (bygg), civilingenjör Lön för en Anläggningsplanerare Lön för en Applikationsingenjör (elektronik), civilingenjör Lön för en Applikationsingenjör (telekommunikation), civilingenjör Lön för en Bergsingenjör Lön för en Beräkningsingenjör (bygg), civilingenjör Lön för en Beräkningsingenjör (elektronik), civilingenjör Lön för en Beräkningsingenjör (elkraft), civilingenjör Lön för en Beräkningsingenjör (maskin), civilingenjör Lön för en Beräkningsingenjör (telekommunikation), civilingenjör Lön för en Bilkonstruktör Lön för en Byggnadsingenjör, civilingenjör Lön för en Byggnadskonsult, civilingenjör Lön för en Civilingenjör, anläggning Lön för en Civilingenjör, bygg Lön för en Civilingenjör, bygg o anläggning Lön för en Civilingenjör, byggnadskonstruktion Lön för en Civilingenjör, datateknik, hårdvara Lön för en Civilingenjör, elektronik Lön för en Civilingenjör, elektroteknik Lön för en Civilingenjör, elkraft Lön för en Civilingenjör, energi Lön för en Civilingenjör, fordonsteknik Lön för en Civilingenjör, forskning inom bygg/anläggning Lön för en Civilingenjör, gruvteknik Lön för en Civilingenjör, informationsteknologi, hårdvara Lön för en Civilingenjör, kemi Lön för en Civilingenjör, kemiteknik Lön för en Civilingenjör, livsmedelsteknik Lön för en Civilingenjör, logistik Lön för en Civilingenjör, maskinteknik Lön för en Civilingenjör, metallurgi Lön för en Civilingenjör, rymdteknik Lön för en Civilingenjör, telekommunikation Lön för en Civilingenjör, textil, trä m.m. Lön för en Civilingenjör, VVS Lön för en Civilingenjör, väg och vattenbyggnad Lön för en Dataingenjör, (elektronik), civilingenjör Lön för en Dataingenjör, (telekommunikation), civilingenjör Lön för en Driftingenjör (elektronik), civilingenjör Lön för en Driftingenjör (kemiteknik), civilingenjör Lön för en Driftingenjör (maskin), civilingenjör Lön för en Driftingenjör (telekommunikation), civilingenjör Lön för en Elektronikingenjör, civilingenjör Lön för en Elektronikkonstruktör, civilingenjör Lön för en Elkraftingenjör, civilingenjör Lön för en Energiingenjör, civilingenjör Lön för en Energistrateg Lön för en Experimentingenjör, elektronik Lön för en Experimentingenjör, kemiteknik Lön för en Experimentingenjör, telekommunikation Lön för en Fartygskonstruktör Lön för en Flygingenjör, flygvapnet Lön för en Flygingenjör, industri Lön för en Flygplanskonstruktör Lön för en Forskare, mikroelektronik Lön för en Forskare, trafiksäkerhet Lön för en Forskningsingenjör, bygg Lön för en Forskningsingenjör, elektronik Lön för en Forskningsingenjör, elkraft Lön för en Forskningsingenjör, fysik Lön för en Forskningsingenjör, kemi Lön för en Forskningsingenjör, maskin Lön för en Forskningsingenjör, metallurgi Lön för en Forskningsingenjör, telekommunikation Lön för en Geotekniker Lön för en Gjuteriingenjör, civilingenjör Lön för en Granskningsingenjör, bygg Lön för en Granskningsingenjör, elektronik Lön för en Granskningsingenjör, telekommunikation Lön för en Gruvingenjör, civilingenjör Lön för en Hårdvarukonstruktör Lön för en Ingenjörsgeolog Lön för en Kemiingenjör, civilingenjör Lön för en Konstruktör (telekommunikation), civilingenjör Lön för en Konstruktör (elektronik), civilingenjör Lön för en Konstruktör, kemiteknik Lön för en Konstruktör, maskin, civilingenjör Lön för en Konsult, byggnads-, civilingenjör Lön för en Konsult, patent Lön för en Kvalitetskoordinator, bygg och anläggning Lön för en Kvalitetskoordinator, elektronik Lön för en Kvalitetskoordinator, elkraft Lön för en Kvalitetskoordinator, gruvteknik Lön för en Kvalitetskoordinator, kemiteknisk produktion Lön för en Kvalitetskoordinator, maskin- och fordonstillverkning Lön för en Kvalitetskoordinator, produktion av textil, trä m.m. Lön för en Kvalitetskoordinator, telekommunikation Lön för en Kvalitetskoordinator, väg och vatten Lön för en Kvalitetssamordnare, bygg och anläggning Lön för en Kvalitetssamordnare, elektronik Lön för en Kvalitetssamordnare, elkraft Lön för en Kvalitetssamordnare, gruvteknik Lön för en Kvalitetssamordnare, kemiteknisk produktion Lön för en Kvalitetssamordnare, maskin- och fordonstillverkning Lön för en Kvalitetssamordnare, produktion av textil, trä m.m. Lön för en Kvalitetssamordnare, telekommunikation Lön för en Kvalitetssamordnare, väg och vatten Lön för en Logistiker Lön för en Logistikingenjör Lön för en Logistikkonsult Lön för en Logistikutvecklare Lön för en Mariningenjör Lön för en Maskiningenjör, civilingenjör Lön för en Maskinkonstruktör, civilingenjör Lön för en Materialingenjör, metallurgi Lön för en Materialplanerare, civilingenjör Lön för en Materialstyrare Lön för en Materialstyrningsingenjör, maskin Lön för en Mekatronikingenjör Lön för en Metallograf Lön för en Metallurg Lön för en Monteringsingenjör, elektronik Lön för en Monteringsingenjör, telekommunikation Lön för en Patentingenjör Lön för en Patentkonsult Lön för en Patentombud Lön för en Planeringsingenjör (elektronik), civilingenjör Lön för en Planeringsingenjör (telekommunikation), civilingenjör Lön för en Planeringsingenjör, gruva/metallurgi Lön för en Processingenjör (bygg), civilingenjör Lön för en Processingenjör (elektronik), civilingenjör Lön för en Processingenjör (elkraft), civilingenjör Lön för en Processingenjör (gruva/metallurgi), civilingenjör Lön för en Processingenjör (kemiteknik), civilingenjör Lön för en Processingenjör (maskin), civilingenjör Lön för en Processingenjör (telekommunikation), civilingenjör Lön för en Processutvecklare, kemiteknik Lön för en Produktionsingenjör (elektronik), civilingenjör Lön för en Produktionsingenjör (gruva/metallurgi), civilingenjör Lön för en Produktionsingenjör (kemiteknik), civilingenjör Lön för en Produktionsingenjör (telekommunikation), civilingenjör Lön för en Produktionsutvecklare, elektronik Lön för en Produktionsutvecklare, telekommunikation Lön för en Produktutvecklare, bygg Lön för en Produktutvecklare, elektronik Lön för en Produktutvecklare, elkraft Lön för en Produktutvecklare, livsmedel Lön för en Produktutvecklare, maskin Lön för en Produktutvecklare, papper, textil, trä m.m. Lön för en Produktutvecklare, telekommunikation Lön för en Projekteringsingenjör, elkraft Lön för en Projektledare, maskinkonstruktör Lön för en Projektledare, utveckling nya fordon och motorer Lön för en Prospekteringsingenjör, civilingenjör Lön för en Radioingenjör Lön för en Rymdingenjör Lön för en Standardiseringsingenjör, elkraft Lön för en Standardiseringsingenjör, övrig Lön för en Supply chain manager Lön för en Svetsingenjör Lön för en Systemingenjör, styr/reglerteknik Lön för en Systemintegratör Lön för en Textilteknolog Lön för en Underhållsingenjör, elkraft Lön för en Utvecklingschef, elkraft Lön för en Utvecklingsingenjör, bygg Lön för en Utvecklingsingenjör, elektronik Lön för en Utvecklingsingenjör, elkraft Lön för en Utvecklingsingenjör, gruva/metallurgi Lön för en Utvecklingsingenjör, kemi Lön för en Utvecklingsingenjör, kemiteknik Lön för en Utvecklingsingenjör, maskin Lön för en Utvecklingsingenjör, telekommunikation Lön för en Utvecklingsingenjör, textil, trä m.m. Lön för en Valsverksingenjör, civilingenjör Lön för en Varumärkeshandläggare Lön för en Varumärkeskonsult Lön för en Vägprojektör
Malmö
Elektronikingenjör / Electronics Engineer
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, kvalitet, elektronik på Intenso Teknikrekrytering AB i Malmö
Göteborg
Certification Engineer-Cyber Security
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, produktion, elektronik på Integro Consulting AB i Göteborg
Göteborg
Test Fleet Engineer
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, produktion, elektronik på Integro Consulting AB i Göteborg
Sundbyberg
Verksamhetsarkitekt
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, anläggning, elkraft på Svenska Kraftnät i Sundbyberg
Varberg
Vi söker flera erfarna Elkraftsingenjörer!
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som projekteringsingenjör, elkraft på AFRY AB i Varberg
Göteborg
Automation / Project Engineer - 800xA system to AFRY
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som automationsingenjör, elkraft på AFRY AB i Göteborg
Gävle
Elkraftsingenjör
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som processingenjör, elkraft på AFRY AB i Gävle
Stockholm
Har du 1-2 års erfarenhet som konstruktör? Se hit!
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, konstruktion, elektronik på Academic Work Sweden AB i Stockholm
Göteborg
Nätanalytiker till branschledande bolag inom energibranschen
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, elkraft på Academic Work Sweden AB i Göteborg
Uppsala
E-mobility Engineer
Ledigt jobb som civilingenjör, konstruktion, elektronik på Knightec AB i Uppsala
Uppsala
Electronics Developer
Ledigt jobb som civilingenjör, konstruktion, elektronik på Knightec AB i Uppsala
Umeå
Nationell samordnare belagd väg
Ledigt jobb som civilingenjör, anläggning, elkraft på Trafikverket i Umeå
Skövde
EHS Manager
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, produktion, elektronik på Global Taxation Services Nordic Sweden AB i Skövde
Trollhättan
Elkonstruktör till Granitor Systems!
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som konstruktör, el-tele på Wrknest AB i Trollhättan
Örebro
Elkraftsingenjör till One Nordic i Örebro!
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, kvalitet, elkraft på Academic Work Sweden AB i Örebro
Göteborg
Medior rörkonstruktör, Östergötland
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, konstruktion, elektronik på TILLIT Engineering AB i Göteborg
Östhammar
Anläggningsutvecklingsingenjör till Forsmarks Kraftgrupp
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, anläggning, elkraft på Vattenfall AB i Östhammar
Kungsbacka
Erfaren ILS-ingenjör till SAAB i Kallebäck
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, produktion, elektronik på Skill Rekrytering & Bemanning AB i Kungsbacka
Borås
Erfaren ILS-ingenjör till SAAB i Kallebäck
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, produktion, elektronik på Skill Rekrytering & Bemanning AB i Borås
Göteborg
Erfaren ILS-ingenjör till SAAB i Kallebäck
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, produktion, elektronik på Skill Rekrytering & Bemanning AB i Göteborg
Kungsbacka
Junior ILS-ingenjör till SAAB i Kallebäck
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, produktion, elektronik på Skill Rekrytering & Bemanning AB i Kungsbacka
Borås
Junior ILS-ingenjör till SAAB i Kallebäck
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, produktion, elektronik på Skill Rekrytering & Bemanning AB i Borås
Göteborg
Junior ILS-ingenjör till SAAB i Kallebäck
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, produktion, elektronik på Skill Rekrytering & Bemanning AB i Göteborg
Nyköping
Ingenjör inom El och Automation
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som automationsingenjör, elkraft på Vattenfall AB i Nyköping
Oskarshamn
Ingenjör inom El och Automation
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som automationsingenjör, elkraft på Vattenfall AB i Oskarshamn
Gävle
Ingenjör inom El och Automation
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som automationsingenjör, elkraft på Vattenfall AB i Gävle
Västerås
Ingenjör inom El och Automation
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som automationsingenjör, elkraft på Vattenfall AB i Västerås
Uppsala
Ingenjör inom El och Automation
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som automationsingenjör, elkraft på Vattenfall AB i Uppsala
Göteborg
Ingenjör inom El och Automation
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som automationsingenjör, elkraft på Vattenfall AB i Göteborg
Solna
Ingenjör inom El och Automation
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som automationsingenjör, elkraft på Vattenfall AB i Solna