Lön civilingenjör, datateknik, hårdvara 2023

- Lönestatistik för en civilingenjör, datateknik, hårdvaraVad tjänar en civilingenjör, datateknik, hårdvara i månaden? Medellönen för 2023 är:

50 600 kronor


Se även lönestatistik för:

I det här yrket finns det även statistik där man kan se skillnaderna mellan könen. Kvinnor tjänar i snitt 49200 kronor i yrket medan männen har en lön på 50900 kronor.

Se löner för alla 8123 yrken »


För det här yrket har vi även lönestatistik baserat på vilken sektor man är anställd i. Det är privatanställda tjänstemän som har den högsta lönen med i snitt 50600 kronor.

Nedan hittar du mer detaljerad statisitk kring skillnader mellan könen, sektorer men även hur många som jobbar inom yrket. Du hittar även medellönen för liknande yrken och var i Sverige man tjänar bäst som civilingenjör, datateknik, hårdvara.


Yrkeskollens topplistor

Rik kvinna i bil
Vilka tjänar mest?
Jobben med högst lön
Graf med en person
Vad jobbar flest med?
Sveriges vanligaste jobb
Person med ont om pengar
Vilka tjänar minst?
Lägsta medellönerna


Vad tjänar en civilingenjör, datateknik, hårdvara i medellön?

På Yrkeskollen.se räknar vi med snittlönen eller medellönen som i det här fallet är som är 50600 kronor i månaden. Det betyder att alla personers löner summeras ihop och divideras sedan med antalet personer. Resultatet blir då medellönen för dessa personer i yrket.

Det går även att beräkna en medianlön och då tar man den lön som ligger mest i mitten om man radar upp alla löner från lägst till högst i en lista. Många yrken innebär deltidsarbete som kan störa statistiken. I de fallen är lönen justerad upp till heltid för att göra det enklare att jämföra.

För att få en jämförbar lön är samtliga inkomster justerade enligt följande:

 • Bonusar ingår inte i lönen

 • Andra rörliga ersättningar tas inte med

 • Månadslönen justeras upp till heltid


Timlön för en civilingenjör, datateknik, hårdvara

Är du timanställd har du en timlön istället för en månadslön. I det här yrket är timlönen i snitt 303 kronor.

Dagslön för en civilingenjör, datateknik, hårdvara

Det är ovanligt att man är anställd med dagslön. I det här yrket skulle en dagslön vara 2410 kronor.Så stor är nettolönen efter skatt

Hur mycket får en civilingenjör, datateknik, hårdvara kvar i lön efter skatt? En civilingenjör, datateknik, hårdvara får ut 34 578 kronor i lön efter skatten är betald.

I nedanstående kalkyl kan du i detalj se var pengarna försvinner innan dom når ditt lönekonto. Kalkylen tar hänsyn till följande skatter och avdrag:

 • Grundavdrag
 • Kommunalskatt
 • Regionskatt
 • Statlig skatt
 • Jobbskatteavdrag
 • Begravningsavgift

Kalkylen tar inte hänsyn till jobbskatteavdraget så räkna med att lönen efter skatt är något högre än nedanstående belopp.

Lönen från arbetsgivaren 50 600 kronor
Grundavdrag 1 283 kronor
Kommunalskatt 8 749 kronor
Regionalskatt (landstingsskatt) 5 957 kronor
Statlig skatt 0 kronor
Begravningsskatt 32 kronor
Lönen efter skatt 34 578 kronor


Sök lediga jobb som civilingenjör, datateknik, hårdvara

På Yrkeskollen har vi alla platsannonser från Arbetsförmedlingens Platsbank. Just nu finns det över 30 jobbannonser för lediga tjänster som civilingenjör, datateknik, hårdvara eller liknande yrken. Bland annat ett jobb i Malmö på Academic Work Sweden AB. Här nedan kan du söka några av dom lediga jobben direkt.

Enköping
Provmiljöansvarig inom verifiering och validering

Ledigt jobb som provningsingenjör, el-tele på Försvarets Materielverk i Enköping

Läs om jobbet
Enköping
Provingenjör inom luftstrid och sensor

Ledigt jobb som provningsingenjör, el-tele på Försvarets Materielverk i Enköping

Läs om jobbet
Enköping
Provingenjör inriktning ledningssystem och NATO

Ledigt jobb som provningsingenjör, el-tele på Försvarets Materielverk i Enköping

Läs om jobbet

Vad gör en civilingenjör, datateknik, hårdvara?

Vi har inga detaljer kring vad en civilingenjör, datateknik, hårdvara jobbar med och har för arbetsuppgifter. Men yrket tillhör en bredare yrkeskategori där vi har en beskrivning om vilka uppgifter och funktion som ingår i jobbet.

Beskrivning av arbetsuppgifter och funktion för yrkeskategorin

“Utvecklar teorier, modeller och metoder inom elektroteknik. Leder projekterings- och konstruktionsarbete som avser elektrotekniska produkter och anläggningar. Svarar för produktion och teknisk utveckling samt för provning och kontroller av elektrotekniska produkter och anläggningar. Undersöker och ger råd om elektrotekniska material, produkter eller processers tekniska aspekter.”

Se alla yrken i Sverige

Hur ser lönestatistiken ut för en civilingenjör, datateknik, hårdvara i olika sektorer?

Löneskillnaderna mellan privat och offentlig sektor kan ibland vara stora. Här visas hur lönen för civilingenjör, datateknik, hårdvara skiljer sig mellan olika sektorer. Saknas lön och lönestatistik för en sektor beror det troligtvis på att yrket saknas i den sektorn eller att statistikunderlaget är för lågt.

 • Statsanställd: 50500 kronor

 • Kommunalanställd:

 • Regionanställd

 • Privatanställd arbetare

 • Privatanställd tjänsteman: 50600 kronorÄr det lätt att få jobb som civilingenjör, datateknik, hårdvara?

Hur ser möjligheten och prognosen ut för att jobba i yrket i framtiden? Här är arbetsförmedlingens bedömning hur lätt det är att få jobb som civilingenjör, datateknik, hårdvara.

Ungefär 31700 jobbar som civilingenjörer inom elektroteknik i landet, av dessa är cirka 16 procent kvinnor och 84 procent är män.

Enligt Arbetsförmedlingens prognos kommer det vara en liten konkurrens om anställningarna för civilingenjörer inom elektroteknik det kommande året. Om du har erfarenhet och/eller rätt ubildning kommer du ha stora möjligheter till jobb, men arbetsmarknaden kan variera med tanke på vilken yrkesroll du har.

Ser man längre fram i tiden så är myndighetens bedömning att jobbmöjligheterna för civilingenjörer inom elektroteknik kommer vara stora. Yrket kräver att du har en specifik utbildning.Löneskillnader mellan män och kvinnor

Hur stor är skillnaden i lön mellan kvinnor och män för personer som jobbar som civilingenjör, datateknik, hårdvara? Här nedanför visar vi en tabell över fördelningen ser ut mellan könen och hur utvecklingen har sett ut de senaste åren. I de fall som statistiken saknas är underlaget för litet för det könet för att man ska kunna beräkna en medellön.

Enligt aktuell statistik tjänar kvinnor i snitt 49200 kronor som civilingenjör, datateknik, hårdvara medan männens lön är 50900 kronor.

Nedan visas ovanstående tabell i en graf för att tydligare visa könens löneutveckling som civilingenjör, datateknik, hårdvara.

Lönestatistik för civilingenjör, datateknik, hårdvara i olika regioner i Sverige

För vissa yrken går det även att se statistik för olika regioner i Sverige. Du kan alltså se om det är skillnader i lön beroende på i vilken del av Sverige du jobbar. Det gäller framför allt vanliga yrken där det finns stort statistikunderlag. I ovanligare yrken saknas det statistik för alla eller delar av regionerna.

Region Medellön
Sverige48 500 kronor
Stockholm55 300 kronor
Östra Mellansverige45 100 kronor
Småland med öarna42 900 kronor
Sydsverige46 500 kronor
Västsverige45 900 kronor
Norra Mellansverige44 600 kronor
Mellersta Norrland45 400 kronor
Övre Norrland43 800 kronor


Hur många jobbar som civilingenjör, datateknik, hårdvara i Sverige?

Det är totalt 31800 personer som idag är anställda som civilingenjör, datateknik, hårdvara enligt den senaste statistiken. I siffran ingår alla i yrket samt anställda i yrken inom samma yrkeskategori. Statistiken visar både anställda inom offentlig och privat sektor.

Region Antal anställda
Hela Sverige31 800
Stockholm och Stockholms län9 800
Uppsala, Södermanlands, Östergötlands, Örebro och Västmanlands län5 100
Jönköpings, Kronobergs, Kalmar och Gotlands län950
Blekinge och Skåne län3 800
Hallands och Västra Götalands län9 500
Värmlands, Dalarnas och Gävleborgs län1 500
Västernorrlands och Jämtlands540
Västerbottens och Norrbottens län¤¤¤

Vanliga frågor och svar

Hur mycket tjänar en civilingenjör, datateknik, hårdvara i lön i månaden?

Medellönen för en civilingenjör, datateknik, hårdvara är 50600 kronor.

Hur många jobbar som civilingenjör, datateknik, hårdvara i Sverige?

Det finns 31800 personer anställda i Sverige.

Hur stor är löneskillnaden mellan kvinnor och män för en civilingenjör, datateknik, hårdvara?

Det är skillnader mellan kvinnor och mäns genomsnittliga månadslön i yrket. Kvinnor har en medellön på 49200 kronor i yrket. Männens genomsnittliga månadslön är 50900 kronor.

Hur mycket betalar en civilingenjör, datateknik, hårdvara i skatt?

En civilingenjör, datateknik, hårdvara betalar i snitt 14738 i skatt. Då är kommunalskatt, regionskatt, statlig skatt och begravningsavgiften inräknad.

Alla vanliga frågor och svar

Lön för liknande yrken

Passar inte yrkestiteln civilingenjör, datateknik, hårdvara in på yrket som du söker efter? Vi har över 8000 yrkeskategorier i vårt register och kanske någon annan passar bättre.

Ofta är det samma lönestatistik som ligger till grund för flera olika yrkestitlar men ibland kan statistiken även skilja sig mellan liknande yrken. Här nedan visar vi några relaterade yrken.


Jobben där du får minst betalt

Parkarbetare som plockar skräp

Jobben där du tjänar mest

Kvinna med sedel i handen

Lönestatistik inför jobbintervjun eller lönesamtalet

Söker du jobb som civilingenjör, datateknik, hårdvara eller ska du ha ett lönesamtal med chefen? Då kan det vara bra att ha uppdaterat dig med den senaste lönestatistiken för yrket. Använd gärna vår statistiksida och ta med dig på arbetsintervjun eller löneförhandlingen.

På Yrkeskollen.se använder vi den officiella lönestatistiken från SCB i all statistik. Lönebeloppet som visas är bruttolönen som beräknas på följande sätt:
 • Lön före skatt
 • Utan eventuell pension
 • Bonus och tillfälliga ersättningar ingår inte
 • Incitament och vinstdelningssystem ingår inte
 • Deltidsanställningar är uppräknade till heltidslöner
Källa

All statistik kommer från SCBs publika statistikdatabas. Statistiken uppdateras årligen och baseras till stor del på intervjuer med cirka 700 000 personer i Sverige.


Vem tjänar mest i Sverige?

Vem tjänar minst i Sverige?

Vilka yrken är vanligast?

Yrken relaterade till civilingenjör, datateknik, hårdvara

Här hittar du lönestatistik för liknande yrken.

Lön för en Akustiker Lön för en Akustisk designer Lön för en Anläggningsingenjör (bygg), civilingenjör Lön för en Anläggningsplanerare Lön för en Applikationsingenjör (elektronik), civilingenjör Lön för en Applikationsingenjör (telekommunikation), civilingenjör Lön för en Bergsingenjör Lön för en Beräkningsingenjör (bygg), civilingenjör Lön för en Beräkningsingenjör (elektronik), civilingenjör Lön för en Beräkningsingenjör (elkraft), civilingenjör Lön för en Beräkningsingenjör (maskin), civilingenjör Lön för en Beräkningsingenjör (telekommunikation), civilingenjör Lön för en Bilkonstruktör Lön för en Byggnadsingenjör, civilingenjör Lön för en Byggnadskonsult, civilingenjör Lön för en Civilingenjör, anläggning Lön för en Civilingenjör, bygg Lön för en Civilingenjör, bygg o anläggning Lön för en Civilingenjör, byggnadskonstruktion Lön för en Civilingenjör, datateknik, hårdvara Lön för en Civilingenjör, elektronik Lön för en Civilingenjör, elektroteknik Lön för en Civilingenjör, elkraft Lön för en Civilingenjör, energi Lön för en Civilingenjör, fordonsteknik Lön för en Civilingenjör, forskning inom bygg/anläggning Lön för en Civilingenjör, gruvteknik Lön för en Civilingenjör, informationsteknologi, hårdvara Lön för en Civilingenjör, kemi Lön för en Civilingenjör, kemiteknik Lön för en Civilingenjör, livsmedelsteknik Lön för en Civilingenjör, logistik Lön för en Civilingenjör, maskinteknik Lön för en Civilingenjör, metallurgi Lön för en Civilingenjör, rymdteknik Lön för en Civilingenjör, telekommunikation Lön för en Civilingenjör, textil, trä m.m. Lön för en Civilingenjör, VVS Lön för en Civilingenjör, väg och vattenbyggnad Lön för en Dataingenjör, (elektronik), civilingenjör Lön för en Dataingenjör, (telekommunikation), civilingenjör Lön för en Driftingenjör (elektronik), civilingenjör Lön för en Driftingenjör (kemiteknik), civilingenjör Lön för en Driftingenjör (maskin), civilingenjör Lön för en Driftingenjör (telekommunikation), civilingenjör Lön för en Elektronikingenjör, civilingenjör Lön för en Elektronikkonstruktör, civilingenjör Lön för en Elkraftingenjör, civilingenjör Lön för en Energiingenjör, civilingenjör Lön för en Energistrateg Lön för en Experimentingenjör, elektronik Lön för en Experimentingenjör, kemiteknik Lön för en Experimentingenjör, telekommunikation Lön för en Fartygskonstruktör Lön för en Flygingenjör, flygvapnet Lön för en Flygingenjör, industri Lön för en Flygplanskonstruktör Lön för en Forskare, mikroelektronik Lön för en Forskare, trafiksäkerhet Lön för en Forskningsingenjör, bygg Lön för en Forskningsingenjör, elektronik Lön för en Forskningsingenjör, elkraft Lön för en Forskningsingenjör, fysik Lön för en Forskningsingenjör, kemi Lön för en Forskningsingenjör, maskin Lön för en Forskningsingenjör, metallurgi Lön för en Forskningsingenjör, telekommunikation Lön för en Geotekniker Lön för en Gjuteriingenjör, civilingenjör Lön för en Granskningsingenjör, bygg Lön för en Granskningsingenjör, elektronik Lön för en Granskningsingenjör, telekommunikation Lön för en Gruvingenjör, civilingenjör Lön för en Hårdvarukonstruktör Lön för en Ingenjörsgeolog Lön för en Kemiingenjör, civilingenjör Lön för en Konstruktör (telekommunikation), civilingenjör Lön för en Konstruktör (elektronik), civilingenjör Lön för en Konstruktör, kemiteknik Lön för en Konstruktör, maskin, civilingenjör Lön för en Konsult, byggnads-, civilingenjör Lön för en Konsult, patent Lön för en Kvalitetskoordinator, bygg och anläggning Lön för en Kvalitetskoordinator, elektronik Lön för en Kvalitetskoordinator, elkraft Lön för en Kvalitetskoordinator, gruvteknik Lön för en Kvalitetskoordinator, kemiteknisk produktion Lön för en Kvalitetskoordinator, maskin- och fordonstillverkning Lön för en Kvalitetskoordinator, produktion av textil, trä m.m. Lön för en Kvalitetskoordinator, telekommunikation Lön för en Kvalitetskoordinator, väg och vatten Lön för en Kvalitetssamordnare, bygg och anläggning Lön för en Kvalitetssamordnare, elektronik Lön för en Kvalitetssamordnare, elkraft Lön för en Kvalitetssamordnare, gruvteknik Lön för en Kvalitetssamordnare, kemiteknisk produktion Lön för en Kvalitetssamordnare, maskin- och fordonstillverkning Lön för en Kvalitetssamordnare, produktion av textil, trä m.m. Lön för en Kvalitetssamordnare, telekommunikation Lön för en Kvalitetssamordnare, väg och vatten Lön för en Logistiker Lön för en Logistikingenjör Lön för en Logistikkonsult Lön för en Logistikutvecklare Lön för en Mariningenjör Lön för en Maskiningenjör, civilingenjör Lön för en Maskinkonstruktör, civilingenjör Lön för en Materialingenjör, metallurgi Lön för en Materialplanerare, civilingenjör Lön för en Materialstyrare Lön för en Materialstyrningsingenjör, maskin Lön för en Mekatronikingenjör Lön för en Metallograf Lön för en Metallurg Lön för en Monteringsingenjör, elektronik Lön för en Monteringsingenjör, telekommunikation Lön för en Patentingenjör Lön för en Patentkonsult Lön för en Patentombud Lön för en Planeringsingenjör (elektronik), civilingenjör Lön för en Planeringsingenjör (telekommunikation), civilingenjör Lön för en Planeringsingenjör, gruva/metallurgi Lön för en Processingenjör (bygg), civilingenjör Lön för en Processingenjör (elektronik), civilingenjör Lön för en Processingenjör (elkraft), civilingenjör Lön för en Processingenjör (gruva/metallurgi), civilingenjör Lön för en Processingenjör (kemiteknik), civilingenjör Lön för en Processingenjör (maskin), civilingenjör Lön för en Processingenjör (telekommunikation), civilingenjör Lön för en Processutvecklare, kemiteknik Lön för en Produktionsingenjör (elektronik), civilingenjör Lön för en Produktionsingenjör (gruva/metallurgi), civilingenjör Lön för en Produktionsingenjör (kemiteknik), civilingenjör Lön för en Produktionsingenjör (telekommunikation), civilingenjör Lön för en Produktionsutvecklare, elektronik Lön för en Produktionsutvecklare, telekommunikation Lön för en Produktutvecklare, bygg Lön för en Produktutvecklare, elektronik Lön för en Produktutvecklare, elkraft Lön för en Produktutvecklare, livsmedel Lön för en Produktutvecklare, maskin Lön för en Produktutvecklare, papper, textil, trä m.m. Lön för en Produktutvecklare, telekommunikation Lön för en Projekteringsingenjör, elkraft Lön för en Projektledare, maskinkonstruktör Lön för en Projektledare, utveckling nya fordon och motorer Lön för en Prospekteringsingenjör, civilingenjör Lön för en Radioingenjör Lön för en Rymdingenjör Lön för en Standardiseringsingenjör, elkraft Lön för en Standardiseringsingenjör, övrig Lön för en Supply chain manager Lön för en Svetsingenjör Lön för en Systemingenjör, styr/reglerteknik Lön för en Systemintegratör Lön för en Textilteknolog Lön för en Underhållsingenjör, elkraft Lön för en Utvecklingschef, elkraft Lön för en Utvecklingsingenjör, bygg Lön för en Utvecklingsingenjör, elektronik Lön för en Utvecklingsingenjör, elkraft Lön för en Utvecklingsingenjör, gruva/metallurgi Lön för en Utvecklingsingenjör, kemi Lön för en Utvecklingsingenjör, kemiteknik Lön för en Utvecklingsingenjör, maskin Lön för en Utvecklingsingenjör, telekommunikation Lön för en Utvecklingsingenjör, textil, trä m.m. Lön för en Valsverksingenjör, civilingenjör Lön för en Varumärkeshandläggare Lön för en Varumärkeskonsult Lön för en Vägprojektör
Malmö
Biträdande utredare till Trafikverket i Malmö!
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som projekteringsingenjör, el-tele och elektronik på Academic Work Sweden AB i Malmö
Enköping
Provmiljöansvarig inom verifiering och validering
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som provningsingenjör, el-tele på Försvarets Materielverk i Enköping
Enköping
Provingenjör inom luftstrid och sensor
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som provningsingenjör, el-tele på Försvarets Materielverk i Enköping
Enköping
Provingenjör inriktning ledningssystem och NATO
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som provningsingenjör, el-tele på Försvarets Materielverk i Enköping
Luleå
Projektledare Luftledning
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som projekteringsingenjör, el-tele och elektronik på 2Complete AB i Luleå
Sundsvall
Projektledare Luftledning
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som projekteringsingenjör, el-tele och elektronik på 2Complete AB i Sundsvall
Stockholm
Projektledare Luftledning
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som projekteringsingenjör, el-tele och elektronik på 2Complete AB i Stockholm
Arboga
Elektronikingenjör till Saab i Arboga!
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, produktion, elektronik på Friday Väst AB i Arboga
Stockholm
Beredare inom Elkraft
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, drift och underhåll, elkraft på Procruitment AB i Stockholm
Uppsala
Jr Underhållsingenjör inom elkraft
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, drift och underhåll, elkraft på Framtiden i Sverige AB i Uppsala
Göteborg
Advanced Concept Engineer
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, produktion, elektronik på Randstad AB i Göteborg
Oskarshamn
Projektledare med kunnande inom processteknik och mekanik
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som processingenjör, elkraft på Proper Group Rekrytering & Bemanning Sverige AB i Oskarshamn
Stockholm
Field application engineer
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som applikationsingenjör på Briljantin Consulting KB i Stockholm
Göteborg
Battery Recycling Business and Process Analyst at Volvo Energy
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som processingenjör, elkraft på Volvo Business Services AB i Göteborg
Göteborg
Utbildare inom el-säkerhet inom fordonsindustrin
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som utvecklingsingenjör, elkraft på Adecco Sweden AB i Göteborg
Örnsköldsvik
Produktingenjör till Sanmina
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, produktion, elektronik på Poolia Sverige AB i Örnsköldsvik
Skurup
Projektledare till Olssons Elektromekaniska Skåne
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, produktion, elektronik på Tng Group AB i Skurup
Stockholm
Testingenjör till spännande teknikföretag!
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som provningsingenjör, el-tele på Quattro Bemanning & Rekrytering AB i Stockholm
Landskrona
Manual Test Engineer
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som processingenjör, el-tele på Adecco Sweden AB i Landskrona
Stockholm
Klipsk Elektronikingenjör
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som hårdvarukonstruktör på Syntronic AB i Stockholm
Stockholm
Processingenjör sökes till en kund i Stockholm!
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som processingenjör, el-tele på Sway Sourcing Sweden AB i Stockholm
Västerås
Elkraftspecialist inom elmiljö
Ledigt jobb som civilingenjör, elkraft på Trafikverket i Västerås
Halmstad
Elektronikingenjör sökes
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, konstruktion, elektronik på Etteplan Sweden AB i Halmstad
Göteborg
Elektronikingenjör med intresse för kraftelektronik
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, elkraft på Syntronic AB i Göteborg
Stockholm
Senior Materials Research Expert (Metal)
Ledigt jobb som forskningsingenjör, el-tele på Co-Worker Technology Sweden AB i Stockholm
Gävle
Radiokonstruktör
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som hårdvarukonstruktör på Syntronic AB i Gävle
Stockholm
Senior Thermal Design Engineer, CFD
Ledigt jobb som forskningsingenjör, el-tele på Co-Worker Technology Sweden AB i Stockholm
Gävle
Erfaren RF-ingenjör
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, konstruktion, elektronik på Syntronic AB i Gävle
Stockholm
Senior Thermal design expert
Ledigt jobb som forskningsingenjör, el-tele på Co-Worker Technology Sweden AB i Stockholm
Gävle
PA designer
Arbetsplats-loggaLedigt jobb som civilingenjör, konstruktion, elektronik på Syntronic AB i Gävle