Vad tjänar en stereotekniker i lön 2022?

Hur ser lönestatistiken ut för en stereotekniker 2022? Här hittar du medellön, löneskillnader mellan män och kvinnor samt hur lönen skiljer sig mellan olika regioner i Sverige. Du kan även se hur lönen skiljer sig mellan privat och offentlig sektor.


Medellön för en stereotekniker brutto innan skatt

Snittlönen för en stereotekniker är

Responsive image35 900 kronor

Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet. Beloppet är uppräknat till en heltidslön utan rörliga ersättningar och bonusar.


Yrkeskategori för det här yrket

Lönen för det här yrket baseras på en bredare yrkeskatetegori där flera yrken ingår. Den bredare kategorin som just det här yrket tillhör har den här yrkesbeskrivningen.


Vilken inkomst har en stereotekniker i olika sektorer?

Löneskillnaderna mellan privat och offentlig sektor kan ibland vara stora. Här visas hur lönen för stereotekniker skiljer sig mellan olika sektorer. Saknas lön och lönestatistik för en sektor beror det troligtvis på att yrket saknas i den sektorn eller att statistikunderlaget är för lågt.

Sektor Medellön
Statsanställd 33 300 kronor
Kommunalanställd 36 900 kronor
Landstingsanställning
Privatanställd arbetare
Privatanställd tjänsteman 35 900 kronor

Löneskillnader mellan män och kvinnor

Hur ser skillnader i lön ut mellan könen för yrket som stereotekniker? Här nedanför visar vi en tabell och en graf hur fördelningen ser ut mellan kvinnor och män och hur utvecklingen har sett ut de senaste åren. Finns det ingen statistik för ett kön betyder det att det underlaget är för litet för det könet för att man ska kunna beräkna en medellön.

År Medellön kvinnor Medellön män
2014 29 300 kronor 30 100 kronor
2015 30 100 kronor 28 900 kronor
2016 30 800 kronor 31 400 kronor
2017 31 900 kronor 32 800 kronor
2018 32 400 kronor 33 600 kronor
2019 33 800 kronor 36 800 kronor
2020 34 700 kronor 36 800 kronor
2021 35 600 kronor 36 100 kronor
Nedan visas ovanstående tabell i en graf för att tydligare visa löneutvecklingen för stereotekniker.

Antal anställda i Sverige

Statistiken för antalet anställda i Sverige beräknas på alla yrken inom samma yrkeskatori. Det betyder att statistiken bygger på yrken som tillhör samma yrkeskategori som stereotekniker.

Region Antal anställda som stereotekniker eller i samma yrkeskategori
Hela Sverige..
Stockholm och Stockholms län260
Uppsala, Södermanlands, Östergötlands, Örebro och Västmanlands län280
Jönköpings, Kronobergs, Kalmar och Gotlands län140
Blekinge och Skåne län210
Hallands och Västra Götalands län..
Värmlands, Dalarnas och Gävleborgs län200
Västernorrlands och Jämtlands..
Västerbottens och Norrbottens län150

Lönestatistik inför jobbintervjun eller lönesamtalet

Söker du jobb som stereotekniker eller ska du ha ett lönesamtal med chefen? Då kan det vara bra att ha uppdaterat dig med den senaste lönestatistiken för yrket. Använd gärna vår statistiksida och ta med dig på arbetsintervjun eller löneförhandlingen.

Klicka här för att skriva ut sidan

Lönestatistik för stereotekniker i olika regioner i Sverige

För vissa yrken går det även att se statistik för olika regioner i Sverige. Du kan alltså se om det är skillnader i lön beroende på i vilken del av Sverige du jobbar. Det gäller framför allt vanliga yrken där det finns stort statistikunderlag. I ovanligare yrken saknas det statistik för alla eller delar av regionerna.

Vill du ha den bästa lönen ska du jobba i regionen Hallands och Västra Götalands län för där är nämligen medellönen högst med 38000 kronor.

Region Medellön 2020
Sverige36100
Stockholm37700
Östra Mellansverige34300
Småland med öarna34500
Sydsverige35000
Västsverige38000
Norra Mellansverige33500
Mellersta Norrland..
Övre Norrland33700

Lönestatistik är ett bra underlag vid till exempel kollektiva löneförhandlingar eller när du som privat arbetstagare ska förhandla lönen med din arbetsgivare. På Yrkeskollen.se använder vi den officiella lönestatistiken från SCB i all statistik. Lönebeloppet som visas är bruttolönen som beräknas på följande sätt:

  • Lön före skatt
  • Utan eventuell pension
  • Bonus och tillfälliga ersättningar ingår inte
  • Incitament och vinstdelningssystem ingår inte
  • Deltidsanställningar är uppräknade till heltidslöner


Relaterade yrken

Här hittar du fler yrken relaterade till stereotekniker.

Abonnentingenjör, vatten och avlopp Anstaltsingenjör Automationsingenjör, maskin Beredningsingenjör, bygg och anläggning Beredningsingenjör, kemiteknik Beräkningsingenjör (bygg), högskoleingenjör Beräkningsingenjör (telekommunikation), högskoleingenjör Biogasingenjör Byggledare Byggnadskonsult, högskoleingenjör Byggprojektledare CAD-ritare, maskin Dataingenjör, (telekommunikation), högskoleingenjör Driftingenjör (kemiteknik), högskoleingenjör Driftingenjör, elkraft Drifttekniker, bygg Elkonstruktör Entreprenadingenjör Förpackningsutvecklare GIS-ingenjör Hamningenjör Högskoleingenjör, elektronik Högskoleingenjör, maskin Ingenjör, bygg och anläggning Ingenjör, hydraulik Ingenjör, textil, trä m.m. Installationsingenjör Kalkylator, bygg och anläggning Kartingenjör Kemiingenjör, högskoleingenjör Konstruktör, bygg och anläggning Konstruktör, VVS Kontrollingenjör, elektronik Kontrollingenjör, maskin Kontrolltekniker, bygg Kontrolltekniker, kemiteknik Kretskortsdesigner Kvalitetsingenjör, elkraft Kvalitetsingenjör, maskin Kvalitetstekniker, elektronik Kvalitetstekniker, maskin Lantmäteriingenjör Malmletare Materialberedare Mejeritekniker Montageingenjör, elkraft Mätingenjör, elkraft Mätningsledare Mättekniker, lantmäteri Mättekniker, verkstad Planerare, bygg Planeringsingenjör, bygg och anläggning Planeringsingenjör, textil, trä m.m. Planeringstekniker, gruva/metallurgi Planeringstekniker, textil, trä m.m. Processingenjör (elektronik), högskoleingenjör Processingenjör (maskin), högskoleingenjör Produktberedare, kemiteknik Produktberedare, textil, trä m.m. Produktionsberedare, maskin Produktionsfaktor Produktionsingenjör (telekommunikation), högskoleingenjör Produktionsledare, tillverkningsindustri Produktionsplanerare, maskin Produktionstekniker, bygg och anläggning Produktionstekniker, kemiteknik Produktionstekniker, textil, trä m.m. Prospekteringsingenjör, högskoleingenjör Provningsingenjör, kemiteknik Rationaliseringstekniker, bygg och anläggning Rationaliseringstekniker, kemiteknik RF-ingenjör Ritare, maskin Serviceingenjör, elkraft Serviceingenjör, telekommunikation Signaltekniker, försvaret Spårtekniker Stereoingenjör Styr- och regleringenjör Sågverkstekniker Teleingenjör Textilingenjör Tidsstudieingenjör, telekommunikation Transformatorkonstruktör Underhållschef, elkraft Underhållschef, telekommunikation Uppfinnare Utvecklingstekniker, maskin Valsverksingenjör, högskoleingenjör Verifieringsingenjör, elektronik Verkstadsplanerare Väg- och vattenbyggnadsingenjör Värmetekniker

Jobben med den sämsta lönen i Sverige

Det skiljer över 100 000 kronor i månadslön mellan det bästa och sämsta betalda yrkena i Sverige. Här är yrken med lägsta snittlönen.


Yrkena med högst lön i Sverige

Hur mycket hög lön har man egentligen i dom bäst betalda yrkena i Sverige. Och lönar det sig att plugga eller är det andra saker som påverkar hur hög lön man får? I topplistan över de högst betalda yrkena i Sverige är det inte alltid hög utbildning som är avgörande.

Här är några av jobben i sverige med högst lön:

Klicka på knappen nedan för att se hela topplistan.

Jobben med högst lön i Sverige

Sök lönestatistik för andra yrken


Lönestatistik för populära yrken

Här nedan hittar du några dom populäraste yrkena yrkena i sökningar på Yrkeskollen.se. Kanske är det något av dina drömyrken?

Card image cap

Alla har väl någon gång drömt om att bli pilot och landa en jumbojet på en exotisk destination. Men vad tjänar man egentligen på att ratta ett plan?

Card image cap

Räck upp en hand om du sett en sjukhusserie och funderat på hur det är att jobba som kirurg. Yrket har inte bara en glamourös aura. Lönen är hög också.

Card image cap

Aktiemäklare var drömjobbet på 80-talet för många unga. Men den senaste tidens börsuppgång har gjort yrket allt mer populärt även i vårt decenium. Här kan du läsa om medellönen för aktiemäklare.


Sök lönestatistik för andra yrken

Skriv in ett yrke i fältet nedan och klicka på sökknappen.


Här hittar du lönestatistik för alla våra 8000 yrken


Gilla vår Facebook-sida och få uppdatering om löner och lönestatistik


Card image cap

Här hittar du soldater och officerare inom den svenska marinen, armén och flygvapnet. Du hittar även medellönen för svenska FN-soldater.

Card image cap

I den här kategorin finns chefer inom alla sektorer, från VD till mellanchefer och verksamhetsnära chefer.

Card image cap

Med fördjupad högskolekompetens menas teoretiska eller forskarförberedande eftergymnasiala utbildningar. Det kan till exempel vara läkare, sjuksköterskor, lärare, jurister eller civilingenjörer.

Card image cap

I den här yrkeskategorin hittar man mer praktiska yrken med högskolekompetens. Till exempel polis, pilot, fritidsledare eller köksmästare. Men även yrken som försäkringshandläggare och banktjänstemän.


Källa

All statistik kommer från SCBs publika statistikdatabas. Statistiken uppdateras årligen och baseras till stor del på intervjuer med cirka 700 000 personer i Sverige.


Yrken relaterade till stereotekniker

Här hittar du lönestatistik för liknande yrken.

Abonnentingenjör, vatten och avlopp

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för abonnentingenjör, vatten och avlopp

Anbudsingenjör, bygg och anläggning

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för anbudsingenjör, bygg och anläggning

Anläggningsingenjör (bygg), högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för anläggningsingenjör (bygg), högskoleingenjör

Anläggningsingenjör, elkraft

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för anläggningsingenjör, elkraft

Anstaltsingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för anstaltsingenjör

Applikationsingenjör, högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för applikationsingenjör, högskoleingenjör

Arbetsingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för arbetsingenjör

Arméingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för arméingenjör

Automationsingenjör, maskin

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för automationsingenjör, maskin

Automationstekniker, el

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för automationstekniker, el

Automationstekniker, elektronik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för automationstekniker, elektronik

Automationstekniker, maskin

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för automationstekniker, maskin

Beredningsingenjör, bygg och anläggning

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för beredningsingenjör, bygg och anläggning

Beredningsingenjör, elektronik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för beredningsingenjör, elektronik

Beredningsingenjör, elkraft

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för beredningsingenjör, elkraft

Beredningsingenjör, gruva/metallurgi

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för beredningsingenjör, gruva/metallurgi

Beredningsingenjör, kemiteknik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för beredningsingenjör, kemiteknik

Beredningsingenjör, maskin

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för beredningsingenjör, maskin

Beredningsingenjör, telekommunikation

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för beredningsingenjör, telekommunikation

Beredningsingenjör, textil, trä m.m.

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för beredningsingenjör, textil, trä m.m.

Beräkningsingenjör (bygg), högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för beräkningsingenjör (bygg), högskoleingenjör

Beräkningsingenjör (elektronik), högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för beräkningsingenjör (elektronik), högskoleingenjör

Beräkningsingenjör (elkraft), högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för beräkningsingenjör (elkraft), högskoleingenjör

Beräkningsingenjör (maskin), högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för beräkningsingenjör (maskin), högskoleingenjör

Beräkningsingenjör (telekommunikation), högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för beräkningsingenjör (telekommunikation), högskoleingenjör

Besiktningsingenjör, elkraft

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för besiktningsingenjör, elkraft

Betongingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för betongingenjör

Bildanalytiker

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för bildanalytiker

Biogasingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för biogasingenjör

Borrledare, petroleumutvinning

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för borrledare, petroleumutvinning

Broingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för broingenjör

Bryggeriingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för bryggeriingenjör

Byggledare

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för byggledare

Byggnadsingenjör, högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för byggnadsingenjör, högskoleingenjör

Byggnadskalkylator

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för byggnadskalkylator

Byggnadskonstruktör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för byggnadskonstruktör

Byggnadskonsult, högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för byggnadskonsult, högskoleingenjör

Byggnadsmiljötekniker

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för byggnadsmiljötekniker

Byggnadsritare

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för byggnadsritare

Byggnadstekniker

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för byggnadstekniker

Byggprojektledare

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för byggprojektledare

CAD-ritare, bygg och anläggning

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för cad-ritare, bygg och anläggning

CAD-ritare, elektronik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för cad-ritare, elektronik

CAD-ritare, elkraft

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för cad-ritare, elkraft

CAD-ritare, maskin

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för cad-ritare, maskin

CAD-ritare, telekommunikation

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för cad-ritare, telekommunikation

Datagrafiker, teknisk illustratör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för datagrafiker, teknisk illustratör

Dataingenjör, (elektronik), högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för dataingenjör, (elektronik), högskoleingenjör

Dataingenjör, (telekommunikation), högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för dataingenjör, (telekommunikation), högskoleingenjör

Depåtekniker, prospektering

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för depåtekniker, prospektering

Distributionsmejerist

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för distributionsmejerist

Driftingenjör (elektronik), högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för driftingenjör (elektronik), högskoleingenjör

Driftingenjör (kemiteknik), högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för driftingenjör (kemiteknik), högskoleingenjör

Driftingenjör (maskin), högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för driftingenjör (maskin), högskoleingenjör

Driftingenjör (telekommunikation), högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för driftingenjör (telekommunikation), högskoleingenjör

Driftingenjör, bygg

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för driftingenjör, bygg

Driftingenjör, elkraft

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för driftingenjör, elkraft

Driftingenjör, reningsverk

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för driftingenjör, reningsverk

Driftingenjör, vattenverk

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för driftingenjör, vattenverk

Driftingenjör, värmeverk

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för driftingenjör, värmeverk

Drifttekniker, bygg

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för drifttekniker, bygg

Elektronikingenjör, högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för elektronikingenjör, högskoleingenjör

Elektronikkonstruktör, högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för elektronikkonstruktör, högskoleingenjör

Elingenjör, övrig

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för elingenjör, övrig

Elkonstruktör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för elkonstruktör

Elkraftingenjör, högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för elkraftingenjör, högskoleingenjör

Eltekniker, konstruktion m.m.

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för eltekniker, konstruktion m.m.

Energiingenjör, högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för energiingenjör, högskoleingenjör

Entreprenadingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för entreprenadingenjör

Fastighetsingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för fastighetsingenjör

Fordonsingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för fordonsingenjör

Förpackningstekniker

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för förpackningstekniker

Förpackningsutvecklare

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för förpackningsutvecklare

Garantiingenjör, bygg

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för garantiingenjör, bygg

Gatuingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för gatuingenjör

Geodatasamordnare

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för geodatasamordnare

GIS-ingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för gis-ingenjör

Gjuteriingenjör, högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för gjuteriingenjör, högskoleingenjör

Gruvingenjör, högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för gruvingenjör, högskoleingenjör

Gruvmätare

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för gruvmätare

Hamningenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för hamningenjör

Hushållstekniker

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för hushållstekniker

Hydraulikingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för hydraulikingenjör

Högskoleingenjör, bygg och anläggning

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för högskoleingenjör, bygg och anläggning

Högskoleingenjör, elektronik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för högskoleingenjör, elektronik

Högskoleingenjör, elkraft

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för högskoleingenjör, elkraft

Högskoleingenjör, gruva/metallurgi

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för högskoleingenjör, gruva/metallurgi

Högskoleingenjör, kemiteknik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för högskoleingenjör, kemiteknik

Högskoleingenjör, maskin

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för högskoleingenjör, maskin

Högskoleingenjör, telekommunikation

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för högskoleingenjör, telekommunikation

Högskoleingenjör, textil, trä m.m.

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för högskoleingenjör, textil, trä m.m.

Illustratör, teknisk

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för illustratör, teknisk

Ingenjör, bygg och anläggning

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för ingenjör, bygg och anläggning

Ingenjör, elektronik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för ingenjör, elektronik

Ingenjör, elkraft

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för ingenjör, elkraft

Ingenjör, gruva/metallurgi

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för ingenjör, gruva/metallurgi

Ingenjör, hydraulik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för ingenjör, hydraulik

Ingenjör, kemiteknik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för ingenjör, kemiteknik

Ingenjör, maskin

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för ingenjör, maskin

Ingenjör, telekommunikation

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för ingenjör, telekommunikation

Ingenjör, textil, trä m.m.

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för ingenjör, textil, trä m.m.

Inköpsingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för inköpsingenjör

Inköpsplanerare

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för inköpsplanerare

Inköpstekniker

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för inköpstekniker

Installationsingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för installationsingenjör

Instrumentingenjör, kemiskt lab.

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för instrumentingenjör, kemiskt lab.

Instrumentingenjör, styr- o. reglerteknik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för instrumentingenjör, styr- o. reglerteknik

Järnvägsingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för järnvägsingenjör

Kalkylator, bygg och anläggning

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kalkylator, bygg och anläggning

Kalkylchef, bygg och anläggning

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kalkylchef, bygg och anläggning

Kalkylingenjör, bygg och anläggning

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kalkylingenjör, bygg och anläggning

Kart- och mätingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kart- och mätingenjör

Kartingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kartingenjör

Kartograf

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kartograf

Kartritare

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kartritare

Karttekniker

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för karttekniker

Kemiingenjör, högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kemiingenjör, högskoleingenjör

Kemitekniker

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kemitekniker

Konstruktör (elektronik), högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för konstruktör (elektronik), högskoleingenjör

Konstruktör (telekommunikation), högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för konstruktör (telekommunikation), högskoleingenjör

Konstruktör, bygg och anläggning

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för konstruktör, bygg och anläggning

Konstruktör, elkraft

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för konstruktör, elkraft

Konstruktör, maskin, högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för konstruktör, maskin, högskoleingenjör

Konstruktör, textil, trä m.m.

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för konstruktör, textil, trä m.m.

Konstruktör, VVS

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för konstruktör, vvs

Konsult, byggnads-, övrig

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för konsult, byggnads-, övrig

Konsult, storköks-

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för konsult, storköks-

Kontrollingenjör, bygg och anläggning

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kontrollingenjör, bygg och anläggning

Kontrollingenjör, elektronik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kontrollingenjör, elektronik

Kontrollingenjör, elkraft

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kontrollingenjör, elkraft

Kontrollingenjör, gruva/metallurgi

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kontrollingenjör, gruva/metallurgi

Kontrollingenjör, kemiteknik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kontrollingenjör, kemiteknik

Kontrollingenjör, maskin

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kontrollingenjör, maskin

Kontrollingenjör, telekommunikation

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kontrollingenjör, telekommunikation

Kontrollingenjör, textil, trä m.m.

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kontrollingenjör, textil, trä m.m.

Kontrolloperatör, metallprodukter

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kontrolloperatör, metallprodukter

Kontrolltekniker, bygg

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kontrolltekniker, bygg

Kontrolltekniker, elektronik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kontrolltekniker, elektronik

Kontrolltekniker, elkraft

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kontrolltekniker, elkraft

Kontrolltekniker, gruva/metallurgi

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kontrolltekniker, gruva/metallurgi

Kontrolltekniker, kemiteknik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kontrolltekniker, kemiteknik

Kontrolltekniker, maskin

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kontrolltekniker, maskin

Kontrolltekniker, telekommunikation

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kontrolltekniker, telekommunikation

Kontrolltekniker, textil, trä m.m.

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kontrolltekniker, textil, trä m.m.

Kretskortsdesigner

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kretskortsdesigner

Kretskortskonstruktör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kretskortskonstruktör

Kvalitetsingenjör, bygg och anläggning

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kvalitetsingenjör, bygg och anläggning

Kvalitetsingenjör, elektronik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kvalitetsingenjör, elektronik

Kvalitetsingenjör, elkraft

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kvalitetsingenjör, elkraft

Kvalitetsingenjör, gruva/metallurgi

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kvalitetsingenjör, gruva/metallurgi

Kvalitetsingenjör, kemiteknik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kvalitetsingenjör, kemiteknik

Kvalitetsingenjör, läkemedelstillverkning

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kvalitetsingenjör, läkemedelstillverkning

Kvalitetsingenjör, maskin

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kvalitetsingenjör, maskin

Kvalitetsingenjör, telekommunikation

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kvalitetsingenjör, telekommunikation

Kvalitetsingenjör, textil, trä m.m.

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kvalitetsingenjör, textil, trä m.m.

Kvalitetsmätare, metallprodukter

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kvalitetsmätare, metallprodukter

Kvalitetstekniker, elektronik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kvalitetstekniker, elektronik

Kvalitetstekniker, elkraft

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kvalitetstekniker, elkraft

Kvalitetstekniker, gruva/metallurgi

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kvalitetstekniker, gruva/metallurgi

Kvalitetstekniker, kemiteknik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kvalitetstekniker, kemiteknik

Kvalitetstekniker, maskin

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kvalitetstekniker, maskin

Kvalitetstekniker, telekommunikation

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kvalitetstekniker, telekommunikation

Kvalitetstekniker, textil, trä m.m.

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för kvalitetstekniker, textil, trä m.m.

Laboratorieingenjör, metallurgi

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för laboratorieingenjör, metallurgi

Lantmäteriingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för lantmäteriingenjör

Linjeingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för linjeingenjör

Livsmedelsingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för livsmedelsingenjör

Livsmedelstekniker

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för livsmedelstekniker

Malmletare

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för malmletare

Markingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för markingenjör

Maskiningenjör, högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för maskiningenjör, högskoleingenjör

Maskinkonstruktör, högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för maskinkonstruktör, högskoleingenjör

Materialberedare

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för materialberedare

Materialplanerare, högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för materialplanerare, högskoleingenjör

Mejeriingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för mejeriingenjör

Mejerist

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för mejerist

Mejeritekniker

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för mejeritekniker

Metodingenjör, maskin

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för metodingenjör, maskin

Mjölkmästare

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för mjölkmästare

Montageingenjör, bygg

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för montageingenjör, bygg

Montageingenjör, elkraft

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för montageingenjör, elkraft

Montageingenjör, maskin

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för montageingenjör, maskin

Montageledare, bygg

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för montageledare, bygg

Mät- och kartingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för mät- och kartingenjör

Mätingenjör, elkraft

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för mätingenjör, elkraft

Mätingenjör, lantmäteri

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för mätingenjör, lantmäteri

Mätningsingenjör, bygg och anläggning

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för mätningsingenjör, bygg och anläggning

Mätningsingenjör, karttekniskt arbete

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för mätningsingenjör, karttekniskt arbete

Mätningsledare

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för mätningsledare

Mätningstekniker

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för mätningstekniker

Mättekniker, bygg och anläggning

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för mättekniker, bygg och anläggning

Mättekniker, geologi

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för mättekniker, geologi

Mättekniker, lantmäteri

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för mättekniker, lantmäteri

Mättekniker, metallprodukter

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för mättekniker, metallprodukter

Mättekniker, styr- o. reglerteknik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för mättekniker, styr- o. reglerteknik

Mättekniker, termografi

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för mättekniker, termografi

Mättekniker, verkstad

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för mättekniker, verkstad

Nätplanerare

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för nätplanerare

Optimerare, livsmedel

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för optimerare, livsmedel

Ostmästare

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för ostmästare

Planerare, bygg

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för planerare, bygg

Planerare, elkraft

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för planerare, elkraft

Planeringsingenjör (elektronik), högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för planeringsingenjör (elektronik), högskoleingenjör

Planeringsingenjör (telekommunikation), högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för planeringsingenjör (telekommunikation), högskoleingenjör

Planeringsingenjör, bygg och anläggning

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för planeringsingenjör, bygg och anläggning

Planeringsingenjör, elkraft

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för planeringsingenjör, elkraft

Planeringsingenjör, kemiteknik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för planeringsingenjör, kemiteknik

Planeringsingenjör, maskin

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för planeringsingenjör, maskin

Planeringsingenjör, textil, trä m.m.

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för planeringsingenjör, textil, trä m.m.

Planeringstekniker, bygg och anläggning

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för planeringstekniker, bygg och anläggning

Planeringstekniker, elektronik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för planeringstekniker, elektronik

Planeringstekniker, elkraft

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för planeringstekniker, elkraft

Planeringstekniker, gruva/metallurgi

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för planeringstekniker, gruva/metallurgi

Planeringstekniker, kemiteknik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för planeringstekniker, kemiteknik

Planeringstekniker, maskin

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för planeringstekniker, maskin

Planeringstekniker, telekommunikation

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för planeringstekniker, telekommunikation

Planeringstekniker, textil, trä m.m.

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för planeringstekniker, textil, trä m.m.

Prisanalytiker

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för prisanalytiker

Prissättare

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för prissättare

Processingenjör (bygg), högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för processingenjör (bygg), högskoleingenjör

Processingenjör (elektronik), högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för processingenjör (elektronik), högskoleingenjör

Processingenjör (elkraft), högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för processingenjör (elkraft), högskoleingenjör

Processingenjör (gruva/metallurgi), högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för processingenjör (gruva/metallurgi), högskoleingenjör

Processingenjör (kemiteknik), högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för processingenjör (kemiteknik), högskoleingenjör

Processingenjör (maskin), högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för processingenjör (maskin), högskoleingenjör

Processingenjör (telekommunikation), högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för processingenjör (telekommunikation), högskoleingenjör

Produktberedare, elektronik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktberedare, elektronik

Produktberedare, elkraft

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktberedare, elkraft

Produktberedare, kemiteknik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktberedare, kemiteknik

Produktberedare, maskin

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktberedare, maskin

Produktberedare, metallurgi

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktberedare, metallurgi

Produktberedare, telekommunikation

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktberedare, telekommunikation

Produktberedare, textil, trä m.m.

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktberedare, textil, trä m.m.

Produktionsberedare, elektronik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktionsberedare, elektronik

Produktionsberedare, elkraft

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktionsberedare, elkraft

Produktionsberedare, kemiteknik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktionsberedare, kemiteknik

Produktionsberedare, maskin

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktionsberedare, maskin

Produktionsberedare, metallurgi

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktionsberedare, metallurgi

Produktionsberedare, telekommunikation

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktionsberedare, telekommunikation

Produktionsberedare, textil, trä m.m.

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktionsberedare, textil, trä m.m.

Produktionsfaktor

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktionsfaktor

Produktionsingenjör (elektronik), högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktionsingenjör (elektronik), högskoleingenjör

Produktionsingenjör (gruva/metallurgi), högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktionsingenjör (gruva/metallurgi), högskoleingenjör

Produktionsingenjör (kemiteknik), högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktionsingenjör (kemiteknik), högskoleingenjör

Produktionsingenjör (telekommunikation), högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktionsingenjör (telekommunikation), högskoleingenjör

Produktionsingenjör, elkraft

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktionsingenjör, elkraft

Produktionsingenjör, maskin

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktionsingenjör, maskin

Produktionsingenjör, textil, trä m.m.

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktionsingenjör, textil, trä m.m.

Produktionsledare, tillverkningsindustri

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktionsledare, tillverkningsindustri

Produktionsplanerare, elektronik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktionsplanerare, elektronik

Produktionsplanerare, elkraft

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktionsplanerare, elkraft

Produktionsplanerare, kemiteknik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktionsplanerare, kemiteknik

Produktionsplanerare, maskin

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktionsplanerare, maskin

Produktionsplanerare, metallurgi

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktionsplanerare, metallurgi

Produktionsplanerare, telekommunikation

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktionsplanerare, telekommunikation

Produktionsplanerare, textil, trä m.m.

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktionsplanerare, textil, trä m.m.

Produktionstekniker, bygg och anläggning

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktionstekniker, bygg och anläggning

Produktionstekniker, elektronik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktionstekniker, elektronik

Produktionstekniker, elkraft

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktionstekniker, elkraft

Produktionstekniker, gruva/metallurgi

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktionstekniker, gruva/metallurgi

Produktionstekniker, kemiteknik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktionstekniker, kemiteknik

Produktionstekniker, maskin

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktionstekniker, maskin

Produktionstekniker, petroleumutvinning

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktionstekniker, petroleumutvinning

Produktionstekniker, telekommunikation

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktionstekniker, telekommunikation

Produktionstekniker, textil, trä m.m.

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produktionstekniker, textil, trä m.m.

Produkttekniker, mejeri

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för produkttekniker, mejeri

Projektledare, bygg och anläggning

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för projektledare, bygg och anläggning

Projektledare, värme, vatten och sanitet

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för projektledare, värme, vatten och sanitet

Prospekteringsingenjör, högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för prospekteringsingenjör, högskoleingenjör

Provningsingenjör, bygg

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för provningsingenjör, bygg

Provningsingenjör, elektronik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för provningsingenjör, elektronik

Provningsingenjör, elkraft

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för provningsingenjör, elkraft

Provningsingenjör, kemiteknik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för provningsingenjör, kemiteknik

Provningsingenjör, maskin

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för provningsingenjör, maskin

Provningsingenjör, telekommunikation

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för provningsingenjör, telekommunikation

Pyrotekniker, planering o. genomförande fyrverkerier

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för pyrotekniker, planering o. genomförande fyrverkerier

Rationaliseringstekniker, bygg och anläggning

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för rationaliseringstekniker, bygg och anläggning

Rationaliseringstekniker, elektronik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för rationaliseringstekniker, elektronik

Rationaliseringstekniker, elkraft

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för rationaliseringstekniker, elkraft

Rationaliseringstekniker, gruva/metallurgi

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för rationaliseringstekniker, gruva/metallurgi

Rationaliseringstekniker, kemiteknik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för rationaliseringstekniker, kemiteknik

Rationaliseringstekniker, maskin

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för rationaliseringstekniker, maskin

Rationaliseringstekniker, telekommunikation

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för rationaliseringstekniker, telekommunikation

Rationaliseringstekniker, textil, trä m.m.

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för rationaliseringstekniker, textil, trä m.m.

RF-ingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för rf-ingenjör

Ritare, bygg och anläggning

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för ritare, bygg och anläggning

Ritare, elektronik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för ritare, elektronik

Ritare, elkraft

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för ritare, elkraft

Ritare, maskin

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för ritare, maskin

Ritare, telekommunikation

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för ritare, telekommunikation

Ritare, textil, trä m.m.

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för ritare, textil, trä m.m.

Serviceingenjör, elektronik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för serviceingenjör, elektronik

Serviceingenjör, elkraft

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för serviceingenjör, elkraft

Serviceingenjör, gruva/metallurgi

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för serviceingenjör, gruva/metallurgi

Serviceingenjör, kemiteknik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för serviceingenjör, kemiteknik

Serviceingenjör, maskin

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för serviceingenjör, maskin

Serviceingenjör, telekommunikation

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för serviceingenjör, telekommunikation

Serviceingenjör, textil, trä m.m.

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för serviceingenjör, textil, trä m.m.

Signalingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för signalingenjör

Signalprojektör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för signalprojektör

Signaltekniker, försvaret

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för signaltekniker, försvaret

Skeppsingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för skeppsingenjör

Smörmästare

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för smörmästare

Spåringenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för spåringenjör

Spårtekniker

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för spårtekniker

SQE Supplier Quality Engineer

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för sqe supplier quality engineer

Stadsingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för stadsingenjör

Stationstekniker, kärnkraftverk

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för stationstekniker, kärnkraftverk

Stereoingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för stereoingenjör

Stereooperatör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för stereooperatör

Stereotekniker

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för stereotekniker

Storkökskonsult

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för storkökskonsult

Styr- och regleringenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för styr- och regleringenjör

Supportingenjör, fordon

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för supportingenjör, fordon

Supporttekniker, styrsystem

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för supporttekniker, styrsystem

Svetstekniker

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för svetstekniker

Sågverkstekniker

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för sågverkstekniker

Tegelmästare

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för tegelmästare

Teknikillustratör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för teknikillustratör

Teknisk illustratör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för teknisk illustratör

Teleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för teleingenjör

Telekommunikationstekniker

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för telekommunikationstekniker

Testingenjör, elektronik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för testingenjör, elektronik

Testingenjör, telekommunikation

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för testingenjör, telekommunikation

Textilingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för textilingenjör

Tidsstudieingenjör, elektronik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för tidsstudieingenjör, elektronik

Tidsstudieingenjör, kemiteknik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för tidsstudieingenjör, kemiteknik

Tidsstudieingenjör, maskin

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för tidsstudieingenjör, maskin

Tidsstudieingenjör, telekommunikation

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för tidsstudieingenjör, telekommunikation

Tillförlitlighetsingenjör, maskin

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för tillförlitlighetsingenjör, maskin

Topograf

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för topograf

Trafikingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för trafikingenjör

Transformatorkonstruktör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för transformatorkonstruktör

Tryckeriingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för tryckeriingenjör

Trätekniker

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för trätekniker

Underhållschef, elektronik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för underhållschef, elektronik

Underhållschef, elkraft

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för underhållschef, elkraft

Underhållschef, kemiteknik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för underhållschef, kemiteknik

Underhållschef, maskin

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för underhållschef, maskin

Underhållschef, metallurgi

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för underhållschef, metallurgi

Underhållschef, telekommunikation

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för underhållschef, telekommunikation

Underhållschef, textil, trä m.m.

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för underhållschef, textil, trä m.m.

Underhållsingenjör, bygg och anläggning

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för underhållsingenjör, bygg och anläggning

Underhållsplanerare, bygg och anläggning

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för underhållsplanerare, bygg och anläggning

Uppfinnare

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för uppfinnare

Utrustningsingenjör, bygg

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för utrustningsingenjör, bygg

Utsättare

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för utsättare

Utvecklingstekniker, elkraft

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för utvecklingstekniker, elkraft

Utvecklingstekniker, maskin

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för utvecklingstekniker, maskin

VA-ingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för va-ingenjör

VA-inspektör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för va-inspektör

Valideringsingenjör, läkemedelstillv.

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för valideringsingenjör, läkemedelstillv.

Valsverksingenjör, högskoleingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för valsverksingenjör, högskoleingenjör

Varvsingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för varvsingenjör

Ventilationsingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för ventilationsingenjör

Ventilationstekniker, ingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för ventilationstekniker, ingenjör

Verifieringsingenjör, elektronik

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för verifieringsingenjör, elektronik

Verifieringsingenjör, telekommunikation

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för verifieringsingenjör, telekommunikation

Verkstadsingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för verkstadsingenjör

Verkstadskontrollant

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för verkstadskontrollant

Verkstadsplanerare

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för verkstadsplanerare

Verktygskonstruktör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för verktygskonstruktör

VVS-ingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för vvs-ingenjör

VVS-ritare

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för vvs-ritare

Väg- och vattenbyggnadsingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för väg- och vattenbyggnadsingenjör

Vägingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för vägingenjör

Vägmästare

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för vägmästare

Vägtekniker

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för vägtekniker

Värmetekniker

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för värmetekniker

Värmeverksingenjör

Här kan du se aktuell och historiska löner inom varje sektor för både män och kvinnor.

Lönestatistik för värmeverksingenjör

Lediga jobb för stereotekniker

Sundbyberg
Senior Mätningsingenjör

Ledigt jobb som mätningsingenjör/mbk-ingenjör på GeoTop AB i Sundbyberg

Arbetsplats-logga

Läs om jobbet som mätningsingenjör/mbk-ingenjör
Uddevalla
Kart- och mätningsingenjör med teamledaransvar

Ledigt jobb som mätningsingenjör/mbk-ingenjör på Uddevalla kommun i Uddevalla

Arbetsplats-logga

Läs om jobbet som mätningsingenjör/mbk-ingenjör
Karlsborg
Kart- och mätningsingenjör

Ledigt jobb som kartingenjör på Karlsborgs kommun i Karlsborg

Arbetsplats-logga

Läs om jobbet som kartingenjör
Göteborg
Driven och produktionsnära mätingenjör!

Ledigt jobb som mätningsingenjör/mbk-ingenjör på Prowork Göteborg AB i Göteborg

Arbetsplats-logga

Läs om jobbet som mätningsingenjör/mbk-ingenjör
Nyköping
Nu söker vi en GIS-ingenjörer till Nyköpings kommun

Ledigt jobb som gis-ingenjör på Nyköpings kommun i Nyköping

Arbetsplats-logga

Läs om jobbet som gis-ingenjör
Göteborg
Ledande konsult till vår nya GIS och fjärranalysgrupp

Ledigt jobb som gis-ingenjör på Norconsult AB i Göteborg

Arbetsplats-logga

Läs om jobbet som gis-ingenjör
Göteborg
Mätningstekniker/mätningsingenjör till Göteborg

Ledigt jobb som mätningsingenjör/mbk-ingenjör på Mitta AB i Göteborg

Arbetsplats-logga

Läs om jobbet som mätningsingenjör/mbk-ingenjör
Nacka
Mätkonsult

Ledigt jobb som mätningsingenjör/mbk-ingenjör på Clinton Mätkonsult AB i Nacka

Arbetsplats-logga

Läs om jobbet som mätningsingenjör/mbk-ingenjör
Norrköping
Ingenjör/redaktör

Ledigt jobb som kartingenjör på Sjöfartsverket i Norrköping

Arbetsplats-logga

Läs om jobbet som kartingenjör
Borås
Mätningsingenjör

Ledigt jobb som mätningsingenjör/mbk-ingenjör på Borås kommun i Borås

Arbetsplats-logga

Läs om jobbet som mätningsingenjör/mbk-ingenjör
Skellefteå
Mätningsingenjör

Ledigt jobb som mätningsingenjör/mbk-ingenjör på Skellefteå kommun i Skellefteå

Arbetsplats-logga

Läs om jobbet som mätningsingenjör/mbk-ingenjör
Ansökan till traineeprogrammet

Ledigt jobb som mätningstekniker, bygg på Exact Svenska Mätcenter AB i

Arbetsplats-logga

Läs om jobbet som mätningstekniker, bygg
Svenljunga
Översiktsplanerare till Svenljunga kommun

Ledigt jobb som gis-ingenjör på Svenljunga kommun i Svenljunga

Arbetsplats-logga

Läs om jobbet som gis-ingenjör
Svenljunga
GIS- ingenjör till Svenljunga kommun

Ledigt jobb som gis-ingenjör på Svenljunga kommun i Svenljunga

Arbetsplats-logga

Läs om jobbet som gis-ingenjör
Karlstad
Nätplanerare sökes till Ellevio

Ledigt jobb som gis-ingenjör på Clevry Sweden AB i Karlstad

Arbetsplats-logga

Läs om jobbet som gis-ingenjör
Stockholm
Mätningstekniker

Ledigt jobb som mätningstekniker, bygg på Mät MER STHLM AB i Stockholm

Arbetsplats-logga

Läs om jobbet som mätningstekniker, bygg
Vänersborg
GIS-Ingenjör

Ledigt jobb som gis-ingenjör på Vänersborgs kommun i Vänersborg

Arbetsplats-logga

Läs om jobbet som gis-ingenjör
Värmdö
Kartingenjör

Ledigt jobb som kartingenjör på Värmdö kommun i Värmdö

Arbetsplats-logga

Läs om jobbet som kartingenjör
Botkyrka
Mätningsingenjör med databaskunskaper till Botkyrka kommun

Ledigt jobb som mätningsingenjör/mbk-ingenjör på Botkyrka kommun i Botkyrka

Arbetsplats-logga

Läs om jobbet som mätningsingenjör/mbk-ingenjör
Malmö
GIS-ingenjör på visstid

Ledigt jobb som gis-ingenjör på Malmö kommun i Malmö

Arbetsplats-logga

Läs om jobbet som gis-ingenjör
Stockholm
NIS-ingenjör till Ellevio!

Ledigt jobb som gis-ingenjör på Clevry Sweden AB i Stockholm

Arbetsplats-logga

Läs om jobbet som gis-ingenjör
Stockholm
Mätningstekniker/ Utsättare inom mark och anläggning

Ledigt jobb som mätningstekniker, bygg på Mätteknik Stockholm AB i Stockholm

Arbetsplats-logga

Läs om jobbet som mätningstekniker, bygg
Karlstad
Vi söker en GIS-ingenjör

Ledigt jobb som gis-ingenjör på Karlstads El- och Stadsnät AB i Karlstad

Läs om jobbet som gis-ingenjör
Botkyrka
Kartingenjör till Botkyrka kommun

Ledigt jobb som kartingenjör på Botkyrka kommun i Botkyrka

Arbetsplats-logga

Läs om jobbet som kartingenjör
Solna
Mätningsingenjör / Mätningstekniker / Ingenjör till Stockholm / Uppsala

Ledigt jobb som mätningstekniker, bygg på Rios Mätkonsult AB i Solna

Arbetsplats-logga

Läs om jobbet som mätningstekniker, bygg
Solna
Vi söker Dokumentatör till Geomatikk AB

Ledigt jobb som gis-ingenjör på Geomatikk Sverige AB i Solna

Arbetsplats-logga

Läs om jobbet som gis-ingenjör
Göteborg
Vi söker Dokumentatör till Geomatikk AB

Ledigt jobb som gis-ingenjör på Geomatikk Sverige AB i Göteborg

Arbetsplats-logga

Läs om jobbet som gis-ingenjör
Stockholm
Mättekniker till AFRY i Solna

Ledigt jobb som mätningsingenjör/mbk-ingenjör på Framtiden i Sverige AB i Stockholm

Arbetsplats-logga

Läs om jobbet som mätningsingenjör/mbk-ingenjör
Stockholm
Mätingenjör / Mättekniker - tunnelmätning

Ledigt jobb som mätningstekniker, bygg på Diagona AB i Stockholm

Läs om jobbet som mätningstekniker, bygg
Eskilstuna
Mätingenjör

Ledigt jobb som mätningsingenjör/mbk-ingenjör på Eskilstuna kommun i Eskilstuna

Arbetsplats-logga

Läs om jobbet som mätningsingenjör/mbk-ingenjör